Jedinstveni Srednjovjekovni Drveni Znak Viking Warrior-Vuk Ručni Rad Spreman Za Bitku Štit Srednjovjekovni Štit Ratnika-Викинга Zidni Dekor

374.50 kn 97.38 kn

  • Oznake: znak
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a101197

Opis

Označene stavke:

1、 [Izrađen od kvalitetnih materijala] Štit vikinzi za косплея je izrađen od visoko-kvalitetne drvene građe, izdržljiv, lagan i izdržljiv, razlikuje nježnim izgledom i visoke čvrstoće.

2、 [Lako nositi sa sobom] Drveni štit viking je dizajniran tako da bude lagan i prenosiv, lako i udobno nositi sa sobom, a to razlikuje vrhunskog противоударной performansama.

3、 [izuzetna izrada] Srednjovjekovni drveni štit je izrađen ručno od izuzetne izrade, ima potpuni skup funkcija i veliki komfor, stvarajući klasičnu srednjovjekovne atmosfere.

4、 [Široko područje primjene] Štit vuka викинга - to ne samo da je praktičan dodatak za kostim, ali i деликатное ukras, prikladno za zidove, ograde, kupaonice, urede i bilo koji drugi prostor, idealan za rekvizite za maskenbal i večernje pribora za косплея.

5、 [Idealan poklon prijateljima] Srednjovjekovni štit viking - savršen izbor za dobar provod i ukrasa, idealan poklon za vaše prijatelje, susjede i obitelji, popularan kako kod djece tako i kod odraslih.

Opis:

Srednjovjekovni štit vikinzi ručno izrađen od visokokvalitetnog drveta sa istančanim umijećem, stvarajući snažnu srednjovjekovne atmosfere za cosplay-stranke i uređenje doma.

Specifikacija:

Naslov: Srednjovjekovni štit vikinzi

Materijal: Drvo

Veličina: 38*38*5 cm/14.96*14.96*1.97 palac

Pakiranje list:

1 * Srednjovjekovni štit vikinzi

Naši

Anonymous

JAKO LIJEPO!!!

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Drva; Drveni
Podrijetlo Kontinentalna Kina