Odjeća Za Lutke BJD Demon Slayer Kamado Nezuko, Odijelo Za Косплея, Perika, Klompe, Flauta Za 1/3 1/4 DDM/DSL/MSD, Prihvaćamo i Pribor za Lutke na Red

436.99 kn 388.95 kn

  • Oznake: yosd odjeća svojim rukama, cosplay đavola незуко, 1 4 perika bjd bijela, cosplay generacije 13, polaganje bjd 13, lutka mdd bjd, pokretna muška lutka, kraljevska odjeća bjd, veličina odjeće 14 15 16, egipatska flauta
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a101332

Opis

Odjeća Za Lutke BJD Demon Slayer Kamado Nezuko, Odijelo Za Косплея, Perika, Klompe, Flauta Za 1/3 1/4 DDM/DSL/MSD, Prihvaćamo i Pribor za Lutke na Red

U komplet uključeno: šlem s lukom + kimono + pojas + torbica za noge.

Rekviziti: sabo, zjenice i frula ne prodaju odvojeno i mogu se kupiti samo zajedno s kostima.

Rok izrade iznosi 30-60 dana .Nakon naručivanja rok izgradnje je dogovoreno po defaultu.Molimo vas, produžite rok isporuke na vrijeme.

Prihvatiti posao: navedite detaljan veličina.

Opis proizvoda

1. Veličina: pogodno za 1/3 1/4 veličine lutke

Pohvalite izrada po mjeri:

Molim vas, recite mi detaljno je veličina vaše lutke (rast, obim grudi, obim struka, obim kukova).

2. Vrsta simulacije: lutkarska odijevanje

3. Boja: Kao na slici

4. Proizvodi, uključujući: šlem s lukom + kimono + pojas + torbica za noge

ne uključujte u kompletu lutke i ostala oprema

Napomena: materijal se lagano fleksibilno.Da bi ga ljepše, radimo veličina je malo gušća.Možda vam je potrebno više strpljenja, da bi ga nositi za lutke.

Problemi s kvalitetom:

Ako dobijete robu, koji imaju problema s kvalitetom, molimo vas, kontaktirajte nas, i slike proizvoda šalju nam, nakon što smo provjerili fotografije, ako on ima problema s kvalitetom, mi ćemo vas kontaktirati.

Boje razlika:

Sve proizvode, koji su mi prodali, fotografirao u svom prirodnom obliku, ali je neizbježno da će se mala razlika u boji, zbog osvjetljenja ili zaslona, a boja je roba u potpunosti odgovara prirodnom.

O isporuci: 1. Mi ćemo brod vašu narudžbu (za robe na lageru) u roku od 7 dana nakon primitka vaše potvrđene uplate!Osim predmeta koje je potrebno posebnu prilagodbu.Narudžbe će biti poslana avionom u Kini!Mi također pružaju međunarodnu isporuku, kao što su EMS, DHL, potrebna je dodatna naknada za isporuku, molimo vas, odaberite ga i kontaktirajte nas. 2. Možda ste взимаете uvozne carine, poreze i pristojbe.Molimo vas, posavjetujte se s carine u vašoj zemlji prije kupnje.Naši o zadovoljstvu kupaca: podržavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno za nas.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, PRIJE nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!Hvala i ugodan shopping!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Pribor za lutke
Atribut BJD/SD Haljina u zapadnom stilu
Preporučena dob 12+y
Naziv NoEnName_Null Ne ime
Materijal Tkanina
Oblik 1/3
Vrsta Dodatna oprema
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Dimenzije 1/3
Upozorenje tamna odjeća, molimo vas da ne nosite ih dugo.
Spol Unisex
Serijski broj Mfg Ультрамодные model