CRONOS Automatski Satovi Za Ronjenje Gospodo Premium SW200 Švicarski Mehanički Sat Сапфировые 200 M Vodootporan Sat BGW-9 Plave Potpuno Užaren

6 293.64 kn 3 020.98 kn

  • Oznake: satovi za ronjenje, brojčanik sata pt5000, automatski satovi, bez datuma, Кронос, automatski satovi za muškarce, satovi za ronjenje pt5000
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a102798

Opis

Otpremna

1. Izravna dostava podržavamo izravnu isporuku, možemo poslati vaše narudžbe vašem klijentu, molimo vas da ostavite adresu svog klijenta prilikom postavljanja vaše narudžbe.Pružamo usluge OEM i ODM, kao i mali red na broj, kontaktirajte nas ako vam je potrebna.

Vrijeme dostave

DHL/UPS/EMS: 4-15 dana

Ali express Premium Dostava: 15-20 dana

Standardna dostava Ali express: 24-44 dana

Avio-polazak Pošte Kina: 15-60 dana

Molimo, imajte na umu

Zbog običaja i vremenskih uvjeta ili godišnjih doba isporuke, kao što je Božić, vrijeme isporuke za vas je ograničen., Stoga budite strpljivi i pričekajte još malo.

Molimo, imajte na umu

Zbog običaja i vremenskih uvjeta ili godišnjih doba isporuke, kao što je Božić, vrijeme isporuke za vas je ograničen., Stoga budite strpljivi i pričekajte još malo.

Carina, naknada ili porez na uvoz

Navedena je veća cijena ne uključuje nikakve poreze, kupci su odgovorni za carine ili poreza na uvoz u vašoj zemlji.

Pravila povrata

Mi ćemo povrat novca u cijelosti, ako proizvod koji ste primili, razlikuje se od opisa.

Povrat će biti izvršen nakon što smo dobili robu natrag i kvaliteta će biti u redu.

Molimo kontaktirajte nas prije slanja bilo kakve robe natrag.

Troškovi dostave pošte pošiljatelja ne vraća, i trošak povratne dostave moraju biti plaćeni vaše strane.Hvala na pažnji.

Garancija i garancija

1. jamstvo 12 mjeseci, kupujte s povjerenjem

2. Sve proizvode potpuno nove i prošli strogu provjeru kvalitete

3. Ako niste zadovoljni, kada ga je dobio, i žele je vratiti, molimo vratite ga u roku od 3 dana za zamjenu ili povrat novca.

VAŽNO

Ruski kupac, molimo navedite ime i prezime i adresu, to zahtijeva uvozni politika Ruske Federacije.

Pitanja i odgovori

1. Što učiniti ako se u sati ima vode?

Ako se unutar sata se nalazi samo malu količinu vodene pare, vodena para sa vremena automatski će nestati, ili ako nosi sat na ruci prevrnut naopačke, kroz dva sata vodena para automatski će nestati.Ako se unutar sata se stavi nekoliko kapi, trebali popraviti sat, što je prije moguće.

2. Što ako je dobio oštećene pošiljke ili robe?

Ako ste primili oštećene pošiljke ili proizvod, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće, možete se vratiti oštećene pošiljke i mi ćemo organizirati ponovno slanje vam nova.

3. Kako saznati gdje se nalazi upućivanje?

To možete provjeriti na web-mjestu za praćenje 4PX na koje nas broj za praćenje.

4. Što ako želim dobiti sat što je brže moguće?

Možete kontaktirati kupca da se promijeni express-kanal i platiti dodatne naknade.

5. Posebna napomena: Potpuno automatski mehanički sat, temelji se na pokretu ruke i automatskom подзаводе, pa ih mora se nositi za više od 8 sati dnevno kako bi se osigurala pravodobnost i točnost.Dio automatski mehanički sat na lancu može i ručno na lancu napuniti energiju, metoda je u tome, da se tipke ne вытаскиваются, 15 krugova u smjeru kazaljke na satu.Nije automatsko kruga na ručni i automatski mehanički sat, ne može se nadoknaditi ručni kruga energije.

6. Upozorenje: Pratite pokazivač na 8 sati do 4 sata ujutro sljedećeg dana, sve dok se molim, ne namjestite gumb za brzo biranje kalendara, tjedna i ne pritišćite mjesecima.U suprotnom ispada da je fenomen kalibracije neefikasan, i može dovesti do oštećenja tipki za brzo biranje, od kada ponovno pritisnete, pokret će biti oštećen.Mehanički satovi su trebali biti daleko od televizora, računala i druge predmete s magnetskih polja, tako da ne utječu na posao sati.

Naši

Anonymous

Želim reći da je komunikacija prodavač je bio vrlo dobar. Postavljamo mu puno pitanja, a on mi odgovara, na primjer, pogodan okvir glatko, i tako sam se pojavio u filmu, gdje je задемонстрировал. Ali пшейдем gledati. Отож za tretman sam platio... i porez od 50 dolara. Satovi su jako dobro. Nije oslabio зегарком видзианым slanje s зегарками. Oštrica na трошку tamnije biranje. Шкелко - safir čudi transparentno. Stvara se dojam da toga nije bilo. Ovaj model toga, što je izabran, ima brojčanik plave boje u sredini, a kasnije przechodzącą od tamno plave do crne. Kako nosim na ruci, tekućina cool effect prolazi kroz cijeli Tony plave boje. Savjeti naputke i logo "cronosa" daju šarm часомежу. Veličina sata 40 mm, i to mi odgovara. Mehanizam - sw200, a podesiva narukvica upotpunjuje cjelinu. Ja ću dodati, da prodavatelj je dodao da ove granice silikon remen, napravio ga sami zasebno. Preporučujem

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip materijala trake Od Nehrđajućeg Čelika
grupa Metalna Narukvica
Materijal kućišta Od Nehrđajućeg Čelika
Debljina 13,5 mm
Promjer biranje 40 mm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
oštrica Keramika
Širina trake 20 mm
Dubina prodora vode 20 bar
Lice Sjajni, Kompletan kalendar, Ronilac, Otpornost na vodu, Plivati, sjajni ruke
kovčeg Od Nehrđajućeg Čelika
Tip kopče Sklopivi spone s osiguračem, Ползунковая Kopče od nehrđajućeg Čelika
Klik na okvir 120 Klikova
Tip elementa Mehanički Ručni Sat
Materijal kutije i torbice Plastika
Oblik kućišta Cijele
Naziv Кронос
Stil Posao
Promet Mehanički Ručni Vjetar, SW200
narukvica Почищенный četkom
Broj modela L6005
Dužina remena 20 cm
Tip materijala prozora biranje Safir kristal