Pink Slatka Mačka Bubalo, stakleno Keramička demitasse s Mačka, Žlicu od Nehrđajućeg Čelika, Hi ~ Novost, Šalicu za Kavu, Pokloni za Ljubitelje Mačaka, besplatna dostava

109.30 kn 103.81 kn

  • Oznake: svjetlo mc41, vijak za cbr 250 mc41, hvatanje mc41, honda cbr250r, disk cbr250r mc41, cijev cbr250r mc41, prekidač honda 250, led mc41, zupčanik cbr250r mc41, bodykit miata rx7
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a10307

Opis

Pink Slatka Mačka Bubalo, stakleno Keramička demitasse s Mačje Žlicu od Nehrđajućeg Čelika, Hi ~ Novost, Šalicu za Kavu, Dar za Ljubitelje Mačaka

Opis proizvoda

Boja: Roza

Veličina: 3,4x4,9 inča (8,5X13,5 cm)

Kapacitet: 15 ml (450 ml)

Savršen dizajn, ekonomičan i praktičan, lijep i plemenit

Ova slatka čaša / šolja za mačke ima izvrsnu formu, to je prekrasan pogled na vaš dom ili uredski stol.

Elegantan dizajn mačke, slatka, glatka, lako se održava

Slatko izgled mačke, ona voli skoro sve.

Možete ga koristiti u mnogim drugim slučajevima; svadbeni pokloni, Božić, rođendan, poklon za Valentinovo poklon za majčin Dan i tako dalje, To je stvarno idealan poklon.

--Nakon duljeg korištenja, molimo obrišite čistom krpom namočenom u octu

--Može se koristiti u mikrovalnu pećnicu i stroj za pranje posuđa

· Visoka kvaliteta: Napravljen od kvalitetne keramike Bok ! ~ Potrazi za šalicu kave.Ova slatka mačka bubalo dobro obaviti pri temperaturi od 1200 ° c -1400 ℃.Veliki kapacitet 450 ml

· Kreativni dizajn: Atraktivan dizajn izgleda slatko i ukusno.Staklena čajna šolja Slatka mačka igra važnu ulogu u vašem životu, veliku šalicu za kavu.Biti vaš dobar partner u vašem uredu, kod kuće.

· Siguran i koristan za zdravlje: on je odobren od strane FDA i ne sadrži olovo.Izvrstan dizajn, pogodan za tople i hladne napitke.Mogu se prati u stroju za pranje posuđa i mikrovalna pećnica.Šarmantan slika mačka, tiskan na bubalo, dolazi sa super slatka i kreativne žlicu od nehrđajućeg čelika (dužina: 6,1 "15,5 cm)!

· Lako se čisti: široki otvor za usta, vrlo lako se čiste.Može se koristiti za vruće ledeni čaj, kava (kava u vrećama), zakuhati mlijeko i sl. Veličina: 11,5 cm x 9,2 cm x 14,2 cm (4.5*3.6*5.6 cm)

· Topli poklon za ljubitelje mačaka: imate prijatelje koji su ludi za mačke?To je jedan od najboljih poklona za njih.Ovo je također dobar poklon za rođendan, božić poklon ili razmjena poklon!

NAPOMENA: Ove šalice izrađene ručno, što znači da male ožiljke, oznakama, boja varijacije ili drugi nedostaci mogu biti vidljivi i razlikovati od predmeta do predmeta.

Keramičke šalice za kavu, čaj s mlijekom - 3D jutarnju šalicu sa slikom životinje s panda unutar Najbolji poklon za jutarnje piće, kao i za vjenčanja, rođendane, očev dan (panda)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Dodatna oprema Sa žlicom
Vrsta Šalice za mlijeko
Materijal Keramika
Naziv Бигноседир
Specifikacija 1 pcs
Stil Crtani film
Lice Ekološki prihvatljiv
Certifikacija CIQ
Oblik Držač za ruke
Broj modela MS-41
Vrsta posuđa za piće Šalice