2 kom./compl. Set za Мадеротерапии, Alati Za Masažu s korištenjem Drva, Лимфодренажный Maser za Kućnu Teretanu za Антицеллюлитного limfne drenaže

255.23 kn 137.84 kn

  • Oznake: lopatica od drveta, Jastuk za noge, stroj za masažu stopala, jastuk za noge s kompresijom zraka
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a104814

Opis

Vez Križem Paket uključuje: 2 kom./compl. Drveni jastuk Alati

1 Komad * Drveni alat Gua Sha

1 Komad * Drveni jastuk s 9 kotačima

Prednosti:

1. 100% potpuno prirodna, neinvazivna i bez kontraindikacija

2. Opušta napete, ograničene mišića.

3. Stimulira limfnu drenažu

4. Ubrzava metabolizam

5. Uništava celulit

6. Sagorijeva masnoće

7. Tonizira, zateže i smanjuje opseg

O proizvodu:

1. Sadrži 2 naših najprodavanijih alat za masažu oblika tijela: drveni limfna scraper i masažu роликовую štapić, oni su najučinkovitije alate za masaže i limfne i masti.To može učinkovito ukloniti masnoće uklonite bol mišića i napraviti vam duboki mišićni masaža.

2. Drveni masažu alati izrađeni su od visokokvalitetnog 100% prirodnog drveta.Cijeli alat i ruba ravnomjerno polirane, površina je glatka, bez srha, i ne ispočetka kožu tijekom masaže.

3. Ti drveni alati za masažu može koristiti i kao masaža alat za drvene terapije.To će vam pomoći da biste dobili osloboditi od celulita.Oslobađaju napetost mišića, poboljšati cirkulaciju, pomažu steći zdrave mišiće i smanjiti masne naslage.To pomaže kako bi se uklonili sav višak masnoće kroz limfni sustav.Preporučljivo je koristiti sredstvo za masažu zajedno s masažnim uljem.

4. Ove kvalitetne alate za limfne drenaže iz ovog drveta se koriste i preporučuju stručnjaci.Bez obzira da li ste stručnjak za лимфодренажу, sportaš visokog intenziteta ili aktivna osoba u potrebi opuštanje mišića, to će vam pomoći da ponovno problematična područja.

5. Nudimo vam 2 vrste masaža alata različitih oblika, koje su pogodne za sve mišiće u bilo kojem dijelu tijela.Usmjeren na bolne točke i točke pritiska u leđima, vratu, ramenima, stopalima, rukama i drugim dijelovima tijela, smanjiti stres i anksioznost, poboljšati cirkulaciju, ublažiti bol i olakšati opuštanje.

Napomene:

1. Budući da su svi naši proizvodi su izrađeni od prirodnog drveta, neki proizvodi mogu imati neke nedostatke, kao što su pukotine, spotova i sl. promjena okoline.

2. Ako proizvod ima ozbiljan problem, mi smo spremni zamijeniti ga besplatno ili vratiti novac.U tom slučaju, molimo, kontaktirajte nas i ne otvarajte spor.

3. Ako kvar nije toliko ozbiljna, bili bismo vrlo zahvalni ako bi ste bili u mogućnosti razumjeti i prihvatiti ga.

4. Naši proizvodi su napravljeni od 100% prirodnog drveta.Svaka tekstura i boje su jedva primjetnu razliku, a i mala razliku od slike.S nestrpljenjem čekam vaše razumijevanje.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Masaža i Opuštanje
Broj modela Alat Za masažu Drva
Certifikacija Nema
Naziv ФИТПЕРТ
Podrijetlo Kontinentalna Kina
paket uključuje 2 kom./compl. * Drveni alati za masažu
Veličina Multi Size SML
Materijal drveni
Дропшиппинг дропшиппинг najbolje proizvode
Veleprodaja Kupi 10 komada i dobiti dodatni popust 5%.
Primjena Tijelo