Čaše za viski - Jedinstveni set čaša za degustaciju burbon i traka od 2

220.91 kn 194.40 kn

  • Oznake: čaše za viski, Naočale, čaša za vino, staklo, čašama od stakla, Posuđe za piće
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a106777

Opis

Personaliziranu dar dar dar papi momak dar personalizirane čaše viskija staklarija poklon

POSUĐE U SAMOM RAFINIRANOM OBLIKU: elegancija oblika u kombinaciji sa izvrsnom funkcionalnošću u našem novom setu čaša wiskey rocks sa širokim dnom Greenline Goods.Svaki čašu lowball burbon je posebno izrađen ručno, istaknuti i naglasiti dekor vašeg doma ili bara.

PROZIRNI KRISTALNU ČAŠU: odabrali Smo za vas bolji kristalnu čašu kao osnova za naše čaše, jer nam se svidio njegov izgled i osjećaj.Svaki skup na 100% ne sadrži olovo i odgovara po veličini.Ovaj čašu pogodna za bilo koji broj klasičnih koktela.Posebno moderan izgled sa staromodan škotski viski "Manhattan" i, naravno, čvrst бурбоном.

Široku BAZU SA PRODUBLJIVANJE U 14 OZ: Svaki skup ima jedinstveni oblik s produbljivanje u temelju dizajniran za закручивания i za gaziranje pića!Vi zaslužujete čaše, koji bi bio istovremeno funkcionalan i impresivan.

PRANJE U PERILICI SIGURNO I ZAJAMČENO CIJELI životni VIJEK: Svaki čašu za piće lowball je prošao stroge testove na otpornost na pucanje.Baciti ih u stroju za pranje posuđa, kada završite piće, te se osloboditi od potrebe za pranje dodatni pribor.

JEDINSTVEN DAR IDEJA: u Potrazi za jedinstvenu ideju za poklon?Ti si ga pronašao.Također nudimo jamstvo na staklenu posudu.Znamo da će vam se svidjeti ove naočale, ali u slučaju da vam se to ne sviđa, na svakom skupu u prilogu 100% novac leđa garancija.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Oblik Cijele
Broj modela S
Broj 2
Certifikacija CE / EZ, CIQ
Vrsta posuđa za piće staklo
Vrsta stakla Čaše za rakiju
Lice Ekološki prihvatljiv
Materijal staklo
Podrijetlo Kontinentalna Kina