Luksuzna Crna Podesiva Sigurna Britva Može imati naziv Dizajna na Njoj Klasična Stalak Sigurna Britva Muški Alat za Brijanje

106.84 kn 57.72 kn

  • Oznake: podesiva brijača gillette, stalak za nakit od antilop crne boje, stalak okrugli drveni crne boje, 510 postolje crna, britva ремей, reusable britva, sapun za brijanje siguran britvice, britva onoblade, ženska aparat za brijanje nivea, oštrica britve od crnog kamena энчен
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a106803

Opis

lice:

Molimo, imajte na umu: Nema druge stane u set ne uključuje.

100% novo kvalitetu

Oštrica britve: dvostrani nož

Materijal: Boja bakra, legura na bazi cinka i ostale

Pakiranje: plastična kutija za skladištenje

Boja: Crna

Stil: "nikada Britva / baza

Objašnjenje:

1. Okrenite s kratkom ručkom od kazaljke na satu kako bi otvorili gumu oštrica, okrenite ručicu za cookie u smjeru kazaljke na satu da zatvorite brtvu oštrice.

2. Stavite pile u sustav pozicioniranja T-oblika, okvira i okrećite gumb s kratkom ručkom za zatvaranje gumu oštrice.

3. Podesite oštrinu brijanje, zatim skrenite digitalnu olovku u smjeru kazaljke na satu.Što više oznaka za poravnavanje sobe, oštriji brijanje.Uključite digitalnu olovku u smjeru kazaljke na satu.Manje je oznaka za poravnanje sobe, manja oštrina brijanje.

4. Kada prvi put koristite aparat obavezno podesite oštrinu u skladu s prvim potezima.Postupna prilagodba na željenu oštrinu brijanje i podešavanje oštrine, bez sumnje, će učiniti da se obrije više osvježavajući, ali u isto vrijeme povećati sigurnosni rizik brijanje.Koristite s oprezom.

Napomena:

1. Ručno mjerenje dopušta odstupanja u 1-2 pogledajte Molim vas, ne obraćajte pažnju na svoj ulog.

2. Zbog razlike između različitih monitora slike ne mogu odražavati stvarne boje projekta. puno vam hvala!

Paket uključuje:

1 * Držač za noževe

5 * Oštrica

bok, dečki, hvala što ste posjetili moj dućan.ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.Dobar vam dan!

Naši

Anonymous

Čuvajte se, da je prodavatelj namjerno zabludu u opisu, prodavatelj izjavljuje da je u kompletu držač / baza, 5 oštrice i kutija za skladištenje. Kutija za skladištenje izrađeni od jednokratnu kartona, tako da ovo uopće nije kutija za pohranu, to uopće ne dolazi sa postoljem koji se prodaje zasebno, a 5 oštrice vrlo niske kvalitete, i ja stvarno ne bih preporučio da se obrije njima. Izbjegavajte ovog prodavača, mnogi drugi prodaju po nižoj cijeni i iskreni u svojim oglasima.

Anonymous

To je prilično grubo članak, nije tako fin, kao slika

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta hrane Nema
Materijal Plastika
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Britva
Spol Ženski
Veličina /
Broj modela /
Korištenje Lice