Boti Brush-Time Туннельная Smola i drvena ručka Kvalitetan držač Za Brijanje Muška Četka za Svakodnevno Brijanje Essential Accept customiza

241.29 kn 161.68 kn

  • Oznake: vlaknaste četkica za brijanje, četkica za brijanje dashaar, četkica za brijanje spocar, četkica za brijanje stend, četkica za brijanje escali, bež četkica za brijanje, dodatna četkica za brijanje, щетинная četkica za brijanje, je četkica za brijanje, Kićankama za brijanje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a107152

Opis

Boti Brush-Time Туннельная Smola i drvena ručka Kvalitetan držač za brijanje

1. Prednost ventilatora: Slijedite naše trgovine, možete dobiti okruglo šasije i kupon.

2. Prednosti trgovine: Molimo, kliknite na "Favorita" i dodajte naše proizvode u košaricu, možete dobiti više kupona.

Ručka tunela vremena sastanka

Veličina: Prihvatite običaj veličinu i visinu

Materijal: Smola i drvo

Način proizvodnje: Ručni rad

Ručka je izrađena od mješavine smole i drveta.Naše drvo je proizveden od ekološki čistog drveta, a boje smole - nebo plavo i закатно-crvena.Ova plava paleta boja će predstavljati određenu složenost, mi smo mnogo puta eksperimentirali, napokon, došli do misteriozne plave boje.Na drugoj strani plavog neba sam koristio crvenu boju zalaska sunca, za stvaranje oštar kontrast.U procesu proizvodnje stupanj spajanja našeg drva i smole nije vrlo visoka, pa je zahvaljujući stalnom dizajn i prilagodbu smo na kraju postigli željenu boju i ukupni učinak.Takva je priča rođenja ove olovke, a sada podijelite ga s našim dragim prijateljima.

O tvornici četke Hebei Boti

1.Tvornica Hebei Boti Brush postoji već 30 godina.Sada tvornica okrenut direktno prema potrošačima.Prema potražnji na tržištu i potrebama različitih potrošača, tako da naša tvornica istražujem i proizvodi različite proizvode.

2. Tvornica Boti se bavi ne samo istraživanje i razvoj čvorova, ali se također bavi istraživanjima olovke za četkica, držača, polica, skladištenje i tako dalje.Naša fabrika nudi napredne alatnih strojeva i tehnička ekipa, i svi proizvodi su izrađeni ručno.Svaki ručka, nositelji i kutija za pohranu nije baš ista, svi su oni jedinstveni.

Primamo prilagođena rješenja za sva mjesta i veličine olovke za proizvodnju jedinstvenih proizvoda za vas.

Slatke Savjet

1. Sve naše jedinice i ručke su izrađene ručno u vlastitoj tvornici, a mi ćemo dostaviti robu u roku od dva do sedam dana.

2. Jer svaki ručka je izrađena u 100% ručno, proizvod će biti malo drugačiji, ali u razumnim granicama, da neće utjecati na ljepotu proizvoda.

2. Primamo individualne postavke za svaki proizvod.Možemo prilagoditi visinu, veličinu ili logo proizvoda u skladu sa vašim potrebama.Mi, također, možemo dizajnirati ovu olovku i mjesto u skladu s vašim zahtjevima.

3. Ako ste primili isporuku i utvrdio da je roba oštećena ili imate bilo kakvih drugih pitanja, molimo vas prvo nas kontaktirajte, i mi smo odmah odlučili da ih za vas.

4. Mi ne dopuštamo našim klijentima pretrpjeti gubitke, mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi zaštitili interese naših klijenata.

5. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas da nas obavijestite na vrijeme, i mi ćemo učiniti sve što je moguće, za rješavanje tih pitanja, kako bi naši klijenti bili zadovoljni.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Veličina 20mm-30
Posebna posluga u pohvalite izrada po mjeri
Način proizvodnje ručni rad
Broj modela BTH03
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Boja crvena žuta
Dubina 12 mm
Naziv БОТИ
Tip elementa Četkica za brijanje
Promjer 24 mm
Brend Četka Боти
Materijal drvena smola