Djeca slatka mreže kapu proljeće ljeto dječje kapu za djevojčice snapback hip-hop kape uho kunića Biser bijeli luk djeca šešir Sunca

29.69 kn 26.73 kn

  • Oznake: luksuzna šešir za pse, cep конверс, ljetna šešir s вуалеткой, umri draga shape, šešir snapback cap, šešir amoug, hip-hop kape k, kapice sa ušima mickey, šešir vojnog kapetana, bejzbol kapu moog
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a108733

Opis

plaćanje

1) A-cipele.com.hr podržava debitne kartice Visa, MasterCard, Maestro i bankovne bankovne transfere.Da biste saznali više o načinima plaćanja na A-cipele.com.hr, molimo obratite se na http://help.A-cipele.com.hr/payment_faq.html .

2) Molimo vas da uplatite članarinu u roku od 3 dana od dana narudžbe, ako je to moguće.Samo mi ćemo vam poslati proizvod u skladu s adrese koju ste naveli u A-cipele.com.hr, ako je želite promijeniti, molimo vas da ostavite poruku prilikom postavljanja vaše narudžbe.

Besplatno

1) Kada ste narudžbu, molimo odaberite način dostave i platiti narudžbu, uključujući i troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 2-7 dana, čim vaša uplata će biti u potpunosti potvrđena.

2) Mi ne garantira rokove za dostavu svih međunarodnih operacija (posebno za авиапочты Kina) zbog razlike u životnom ciklusu običaja u različitim zemljama, što može utjecati na to kako brzo vaš proizvod će biti testiran.

izrezati

Sve dimenzije mjere ručno, moguća su odstupanja na 2-3 vidi

Boja

Razlike u boji mogu biti uzrokovane nekim drugim razlozima, kao što su odraz boje na monitoru, rasvjeta, pozadina i tako dalje, Međutim, ako smatrate da je dobijeni proizvod ima loše boje, molimo vas, kontaktirajte nas kako biste saznali možete li povrat novca ili povrat novca.

Poruka

1) Vaše mišljenje je iznimno važno za nas.Molimo pritisnite 5 zvjezdica povratne informacije, ako vam se sviđaju naši proizvodi i usluge.Ja ću dati konkurentne cijene i bolju uslugu na cijelom putu.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti bilo koji spor na A-cipele.com.hr.Mi razumijemo vaše nezadovoljstvo, ako nalog ne ide onako kako bi trebao, jer mi mislimo da su svi problemi će biti riješeni nakon aktivnog suradnju i dobru komunikaciju!

2) Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 1 radnog dana.Ako niste dobili naš odgovor, molim vas, ponovo pošaljite svoj e-mail, i mi ćemo odgovoriti u što kraćem roku

Naši

Anonymous

Opis proizvoda je vrlo precizan. Proizvod točno odgovara opisu. Proizvod je stigao bez ikakvih oštećenja. To je vrlo neobično za trgovine na Aliexpress, obično se ispostavi da se oštećenim, bio isporučen pogrešan proizvod, poslao je pogrešan broj ili im uopšte ne poslali naručenu vama robu. Hvala vam slati ispravne robe dobrog kvaliteta.

Anonymous

Stvarno odgovara opisu

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela kape za dijete
Veličina Kape Jedna veličina
Naziv цзянсихуитянь
Materijal Polyester
Spol Unisex
Veličina djeteta 48-54 cm
Kosti baby Снэпбэк
Tip remena Podesivi
Tip slike Crtani film
Stil Casual cipele
Naziv odjela Djeca
Boja crna pink bijela boja
Sezone Proljeće Ljeto Jesen
Tip elementa Kape