8 Kom./compl. DIY Dječji Crtić Obrazac Za pecivo, Формочка Za pecivo, 3D Oblik Za pecivo, Dječji Tuš, Pečenje, Pečat za Kekse, Alati za Ukrašavanje kolačića

11.20 kn 7.51 kn

  • Oznake: komplet za PC, prašak za svinje пеппы, torta dekoracija, press pečat za utiskivanje od akrila, kolačići s znaci, формочка za pecivo
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a109222

Opis

Opis proizvoda:

Naziv: [set od 8 predmeta] dječji crtić obrazac za pecivo

materijal: plastika

Upotreba: oblik za pecivo

stil: crtani film

Lice:

【8 Komada Slatka Dječja Crtani Igračke Za Keks】To će biti najbolja igračka i poklon, trebat će vam set oblikovatelji za biskvit od 8 komada.Ovi pečati za kekse idealne su za pečenje svih vrsta peciva.

【Kvalitetnu zabavu roditelje i djecu】 Zabavna forma za keks: set dječjih kalupa za keks ne može samo razviti kod djece sposobnost da se samostalno pripremati obroke, ali i povećati apetit.I vi i vaša djeca možete uživati u kolačima.

【Bogata prehrambena формочка】 Lagani i nezni kalupa za keks veliki, ne samo za keksi, kolači s помадкой, pite, сырных, čokoladnih ukrasa, ali i za voće.To omogućava vašem djetetu prigristi nije isto što i druga djeca u školi.Lako pretvorite dosadan ručak u zabavnom obrazac koji vole dječaci i djevojčice.

【Idealna prenosivost】Praktičnost nošenje čini kalupe za kolačiće ne samo koristan kod kuće, ali i idealna je za cestu putovanje, odmor, piknik, zapakirane ručkove i poklone.U ručak kutija i kutije za bento kao put odgovarajuću veličinu.Provedite odlično i zabavno vrijeme, podučavate svoje ruke, sa svojom djecom, rodbinom i prijateljima.

【Obveze po kvalitetu proizvoda i usluge,】 Naše obrasce za pecivo proizvedeni od korisnog i sigurna sirovina koje vi i vaša djeca možete koristiti se s povjerenjem.Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas, kontaktirajte nas direktno, a mi ćemo vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje.

Upućivanje uključuje: 1 * [set od 4/8 predmeta] dječji crtić obrazac za pecivo

Naši

Anonymous

vrlo lijepa. preporučujem.

Anonymous

BRZA dostava

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Plastika
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip alata za izradu kolačića Kalup
Lice Ekološki prihvatljiv
Vrsta Alati za izradu kolačića