Novi Dizajn, Sjajna Diamond Poklopac volana Automobila, Kristalno Sjajna Dijamanata, Pjenušava 15 Inča, auto oprema za Djevojčice

52.30 kn 20.95 kn

  • Oznake: silikonska kapa za upravljač, muška broš bling, poklopac upravljača jeep renegade, vanjski auto presvlaka za c3, zaslon auto oprema, kompletna konfiguracija ovjesa, telo volana brezza, auto oprema peguot, nesigurnim hlače, univerzalni pribor za karoserije
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a1103

Opis

Lice:

1. Standardna sadnja: ova torbica na kormilo Bling za žene i djevojčice, univerzalno pogodan za volan promjera 37-38 cm/14,5-15 cm.Ona je pogodna za većinu standardnih kormilarske kotača.Lagan i vrlo jednostavan za instalaciju.

2. Sjajna gorski kristal массирует dlan i ublažava umor od vožnje, u usporedbi s drugim бриллиантовыми otpornim pokrivačima za volanom, ova slatka torbica za bicikl ne samo da će vam dati odličan vizualni dojam, ali i da će vas spasiti od umora od vožnje, što je više udoban i mekan na dodir.

3. Moderan je i šarmantan dizajn diamond poklopac volana, dodaje luksuza u unutrašnjosti vašeg vozila. Sjaj pod svjetlom: iskre kroz vjetrobransko staklo i sjaji u svoj automobil.Idealan poklon za žene i djevojke.

Upućivanje uključuje:

Poklopac upravljača *1

Naši

Anonymous

Brza isporuka. Volio sam to. U Super preporučujem.

Anonymous

To линдаааааа!!!! Jako mi se sviđa!!

Dodaj recenziju

Više informacija

Veličina Dia 37-38cm
Širina proizvoda 38cm
Tip elementa Volani i Glave volana
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Težina proizvoda 120g
Naziv modela WQSZ-YR-111
Posebne karakteristike Protuklizni
Promjer proizvoda 38cm
Lice mala težina, Ультрамодные model, Jednostavnost instalacije
Boja Bijela, Šareni, tamno crvena, Tamno plava
Tip materijala Gorski kristal