Эдже16мм/18mm/19mm ПВК kalup t arkada 1 KVADRATNIH metara отливая u obliku plastičnih za automat kabineta igre МАМЭ arkade

26.15 kn

  • Oznake: bačvarski gumbe na gumbima, 2 барная igra, šivaći stroj elco, talijanski fliper, igra arkada 4, skladište automat za, navigacijska tipka 1 tipka za, štand arkada, kredenac dubradica, vodič za zapošljavanje pandora
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a1107

Opis

T-oblika oblikovanje ruba ПВК T-oblika 16mm 18mm 19mm arkada 1 metar plastični za arkada ormara

može se naručiti više od 1 metra, ali mi nije izrezati ga jedan metar na jedan metar

Materijal: Plastika

Dužina: 100 metara /rola

Širina: 16/18/19 mm (tolerancija ± 0,5 mm odnosi se na širinu)

Lice:

Pruža udoban bešavne stane na rub ploče

Lako upravlja uži radijusom od profila bez prethodne napetosti

Letvice ostati fleksibilan čak i u hladnijim uvjetima proizvodnje

Imamo i T-komad формование širine 13/17 mm i podrška za prilagođene

Napomena: zbog različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, molimo za razumijevanje.Hvala vam za boje proizvoda:

Možete odabrati boje joysticka i gumba, kada bi, molim vas, ostavite poruku za vaš upit.Ako ne drugačije, mi ćemo poslati ga na isti način kao što je prikazano na slici, ili nasumično.Dostava:

1. 100% isporučenih proizvoda prolaze provjeru prije slanja metoda kontrole kvalitete.Poslat ćemo vam robu u roku od 1-6 radnih dana nakon vaše uplate. 2. Naša cijena ne uključuje poreze na uvoz zbog toga, da se u različitim zemljama djeluje drugačiju politiku u odnosu na porez na uvoz, a kupci su odgovorni za carine.

3. Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.Rok za dostavu pošte Singapur je 15-80 dana.Neke zemlje , kao što su RUSIJA i BRAZIL , može biti potrebno više vremena .Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Molimo pitajte nas produžiti rok za dostavu umjesto da se organizirati spor.Recenzije:

1. Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.Molimo vas da odvojite nekoliko sekundi da ostavite pozitivan pregled (5 zvjezdica), ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama. 2. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralne (3 zvjezdice) ili negativan (1-2 zvjezdice) savjet.Negativne povratne informacije ništa se ne rješava.Uvijek smo spremni sve razriješiti !

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Dob >3 godine
Vrsta Potiskivač kovanica
Broj modela 1 metar t spoj oblikovanje
Podrijetlo Kontinentalna Kina