Topla rasprodaja! ! Palica za golf golf iron M-GLOIREG golf iron čelik vratila 5-9PAS (8 kom.) sa sjedištem torbicom

1 503.48 kn 1 353.15 kn

  • Oznake: m-глоирег, skup okovi, di*r, okovi, okovi za golf, Petljati za golf
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a1113

Opis

Tehničke karakteristike proizvoda:

Tip petljati: Željezo

Spol: muško

Agility: desna ruka

Postavke: 5.6.7.8.9.P.A.S

Kapa za glavu: U paketu

vratila: R / S

Čelik vratila

Dragi prijatelji, ako vam je potrebno provjeriti više fotografija, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, hvala vam za vašu podršku!!

Toplijih Krajeva:

Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko vam je potrebno više fotografija.Molimo vas, zapišite vaše potrebe, ako želite da podesite dužinu osovine.Hvala za vaš veliki strpljenje i podršku.

Ugledni korejski kupci:

Molimo vas, zapišite svoju adresu na čistom engleskom jeziku i unesite svoju adresu za carinjenje, kada se naručiti u našoj trgovini.Veliko hvala.

Dostava:

1. Roba će biti poslana u roku od 1-5 radnih dana nakon što smo potvrdili vašu uplatu.

2. Molimo vas navedite vašu ispravnu adresu isporuke, nakon plaćanja.Za kupce iz Rusije, molimo vas, navedite svoje puno ime.

4. Obično šaljemo robu preko DHL, ili EMS UPS besplatno, i to traje 5-25 dana.Ponekad je to bilo duže, zbog lošeg vremena, prazan gubit vrijeme na carinjenje.Dakle, molimo vas da strpljivo čekati, kada ne dobijete svoju robu na vrijeme.U tom slučaju, molimo vas prvo nas kontaktirajte, i tada mi ćemo vas pratiti.

Carinske takse:

Narudžba će biti proglašen kao poklon ili niže vrijednosti, da bi se spriječili i smanjili porez na narudžbu, kao i pojednostaviti postupak naručivanja.

MEĐUTIM, u nekim zemljama ćete morati platiti porez ili carina na uvezenu robu.Ponekad se proizvode određene cijene ili neke kategorije su oslobođene poreza.

Pravila u svakoj državi različiti.Nažalost, nemamo mogućnosti naučiti pravila, odredbe, običaje, tradicije, prakse, rupe, sheme sustava, dokumente, pravila, zakone ili propise pojedine zemlje.

Stoga ne možemo i ne ćemo davati savjete o porezima u vašoj zemlji.Kao kupac, vi ste odgovorni za to, kako bi saznali te podatke prije naručivanja.

Ako ste naučili informacije o situaciji na poreze na uvoz u vašoj zemlji i vjerujete da postoje načini smanjiti poreze koje treba platiti (ili uopće ukinuti porezi), samo nam javite što vam je potrebno, tako da se upute (u vezi označavanja, ambalaže, deklaracije, fakture itd.) U polju za komentare prilikom rezervacije.mi smo više nego sretni slijediti vaše upute.

Dobio je Vaš proizvod:

Nakon što ste dobili parcelu, molim vas, otvorite i provjeriti kako bi bili sigurni da je sva roba isporučena u komadu.Osim toga, molimo vas, provjerite ga odmah, da biste bili sigurni da on odgovara opisu u popisu.

Ako nešto niste zadovoljni, kontaktirajte nas, kako bi riješio problem.U većini slučajeva je to samo nesporazum, koji rado ćemo vam popraviti.

Pravila za povrat:

1. Razmjena će biti ponuđen samo neispravne robe.

Neispravan proizvod mora biti vraćen u roku od 30 dana od datuma kupnje.

2.It obrada vašeg povrat nakon primitka vaše robe može potrajati i do 7 radnih dana.Kupac je odgovoran za sve daljnje troškove prijevoza.

Recenzije:

1. Igrica je stvarno važno za nas, molimo vas da odvojite nekoliko sekundi, ostaviti odličan savjet, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, puno vam hvala!

2. Mi smo uvijek ponuditi vam najniže cijene na najbolje proizvode i usluge.

3. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem i ostaviti da se ovdje ugodno raspoloženje za kupovinu.Hvala!

Kontaktirajte nas:

1. Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna bilo kakvu pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!Hvala!

2. Trudimo se odgovoriti što je brže moguće.Molimo, omogućite kasni odgovor izvan radnog vremena.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Spol MUŽ
Fleksibilan R
Materijal osovine Čelik
Klupski tip okovi
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Agilnost Hander