Latex Gume Uske Kratke hlače Prozirna Crna s Crnim Fetiš Muško Donje Rublje Boks Gaćice Na Red (Bez Munje)

279.36 kn 195.56 kn

  • Oznake: uske kratke hlače, donje rublje gaćice, pojačalo, латексное seksi porno, donje rublje od lateksa, dirndl
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a11153

Opis

Latex Gaćice i Donje Rublje Ručni Rad Po Mjeri Besplatno

Evo kolekcija muških ženskih lateks kratke hlače i donje rublje.Ovdje možete pronaći pristupačne i seksi lateks gaćice i donje rublje različitih boja i oblika.Kompletan asortiman dimenzija, udovoljavaju svim zahtjevima, kao i individualni krojenje, niz prekrasnih boja na izbor - sve to će vam podići latex hlače ili donje rublje, koje su pogodne za vas.

* Molimo, ne zaboravite da se upoznate sa stolom veličine i savjet za mjerenje na stranici s podacima o proizvodu prije naručivanja.

* Ako vam se sviđa stil, kojih ovdje nema, molimo vas da nas kontaktirate, a mi ćemo vam rado pružiti usluge individualnog krojenje.

Materijal: 100% prirodni latex Debljina: zadani 0,4 mm Učinjeno: склеено ručno Spol: unisex Pokazati boja: bijela Veličine: pojedinačne standardne veličine Komponente: latex gaćice Zatvorene: bez munje

Tablica veličina

To je naša standardna tabela veličina za muške lateks boksača

Ali preporučujemo vam da izmjerite dimenzije vašeg tijela za narudžbu, molimo, obratite pozornost na poruku za svoju veličinu tijela.

ako želite da je on čvrsto прилегал, molimo vas, javite mi.

Colour chart

To латексное gumena donje rublje boje su samo za vašu informaciju, ako želite vidjeti pravi latex gaćice, molimo vas, kontaktirajte me.

Vrijeme dolaska

Vrijeme krojenja i obrade: 1-2 tjedna (ova)

Vrijeme dostave: 4-6 dana DHL, 1-2 mjeseca epacket

Vrijeme za dobivanje = Vrijeme krojenje i prijenos + vrijeme dostave

ako vam je potrebna lateks hlače, molimo vas, javite mi.

Važne informacije

Nošenje

Obično латексное donje rublje namijenjen za to da se čvrsto oblikovana.Tako ih može biti teško nositi bez pomoći podmazivanje.Postoje 3 osnovna načina pripreme lateks gaćice na ношению.

(1) Prije stavljanja na gumene gaćice malo присыпьте unutarnji dio odjeće puder, jer оседающий talk i prašina su vrlo vidljivi na gume.

(2) Koristite lubrikant na silikona, kao što su "Eros Bodyglide" ili "Eros Kult Dressing Aid".Ako je potrebno, nanesite tanki sloj na unutarnji dio odjeće i kože.

(3) Treći način za smanjenje ili otklanjanje visokog trenja lateksa pri выделке je хлорировании gume.

Gume se mogu lako izgrebati ili prekinuti noktima, ako натягивании odjeće primjenu prekomjerne sile.Pobrinite se da vaša odjeća dobro смазана ili натерта puder.Također možete staviti par lakih pamučne rukavice kako bi izbjegli bilo kakve štete

Pri radu na lateks golim rukama provjerite, da li su čisti, prije nego što u dodir s vašom odjećom.Imajte na umu da je guma može zauvijek oslikana u smeđu boju u dodiru sa bakra, mesinga ili bronce - budite oprezni s bakrenim kovanicama

Nikada ne izlažite lateks izloženi eteričnih ulja

Nikada ne izlažite svoju odjeću izloženi otvorenog plamena ili vatre, kao što je guma gori

Poliranje

Vaša latex hlače će biti dostavljena vam начищенными do sjaja.Za davanje sjaja preporučujemo vam da koristite lak na silikona, kao što su "Eros Bodyglide" ili "Eros Kult Dressing Aid

Nikada ne koristite poljski za namještaj i izbjegavajte ostaci sredstva za odvajanje i kreme na bazi ulja, jer oni uništavaju gumu.

Ne trljati vanjske površine odjeće previše snažno ili grubom krpom, kao i sjajna površina može biti stalno ogrebotina.

Čistoća

Možete oprati gumene gaćice u čistu ili mlaku vodu.Izbjegavajte korištenje deterdženata i sapuna.Uvijek вытирайте višak vode mekim ručnikom i ostavite da se osuši na ravnoj površini ili подвешивайте da se osuši. Gume možete ispočetka, ako trljati prejako, pa budite oprezni.

Nikad ne sušiti odjeću u perilici, ne izlažite ga na suhom čišćenje i ne гладьте.

Skladištenje

Latex gaćice najbolje pohraniti u uvjetnoj obliku u ormaru, daleko od izvora topline, svjetlosti (posebno jakom suncu i jakog uv zračenja, koja uništava odjeću svijetle boje), metala, ulja, otapala, ostaci sredstva za odvajanje i vatre.Izbjegavajte vlažnim uvjetima skladištenja

Dostava

Šaljemo gospodo latex egzotične hlače po defaultu ePacket, ako vam je hitno potreban lateks odijelo, preporučujemo vam da plati DHL-om, što će potrajati još oko 1 tjedan.

POVRAT

Ako niste zadovoljni s gumenim латексными hlačama gummi, koje ste primili, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi ovaj problem za vas.

O komentar:

Povratne informacije je vrlo važno za oba od nas, ako ste zadovoljni našim crnim lateks suknju i servisa, molimo vas, pomozite ostaviti pozitivan komentar za nas, mi ćemo učiniti isto za vas.Ako niste zadovoljni našim lateks odjeća, molim vas, ne ostavljajte nam negativne povratne informacije, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo vam pružiti brzu odluku.Puno vam hvala.

Naši

Anonymous

Ja sam naručila gaćice različitih oblika (sudeći po slikama) kod dva od različitih proizvođača. Sudeći po slikama, oni bi trebali biti drugačiji! Kao rezultat sam dobio dva potpuno ista proizvoda. Napravljen po mojim standardima. Kvaliteta lateksa i rad je odličan, ali sjede. :-( Kako možete suditi o sebi na fotografijama.

Dodaj recenziju

Više informacija

Sastojci Gaćice
Broj modela 0021n1
Spol MUŽ
Vrsta izvora Original
Zemlje - izvori Kina
Posebna upotreba Odijela
Likovi Кагалли Юла
Tip elementa Jakne i kapute
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Lateks