Anime Sally Lica Periku S Хвостиками Cosplay Odijelo Toplinski Kosa Саллифейс Plave Kratke Perike

248.58 kn 169.04 kn

  • Oznake: hotline na косплею maske, sally lica kupiti cosplay, джемк sally cosplay, гигии dlake na licu, perika Sally фисс, ponytails blue, lice трэви sally, prijateljski sintetičke kose, vlasulja za косплея sally lica, sally lica cosplay Ashley
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a111652

Opis

Materijal: Sintetička высокотемпературное vlakana

Uputa za održavanje: Ručno pranje u hladnoj vodi, objesite da se osuši, ne izbjeljivati.

Napomena: Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranicama, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenje osvjetljenje pri snimanju slika.Hvala na razumijevanju.

Uvjeti dostave

Standardno održavanje traje oko 18-25 radnih dana.Molimo, imajte na umu da ova usluga NE može pratiti.

Skraćeni usluga traje oko 10-15 radnih dana.Možete ga pronaći na web-mjestu poštanskog ureda vaše zemlje ili (web stranice Kina EMS).

Vrijeme isporuke za vrijeme blagdana (Božić, kineska Nova godina, i tako dalje) može biti više nego obično.Molimo dodajte još 5-10 dana kao kašnjenje.Ako imate bilo kakvih pitanja prilikom plaćanja, možete se povezati s online uslugom za podršku klijentima A-cipele.com.hr.

1. Narudžbe se obrađuju u roku od 24-48 sati nakon provjere

2. Naši proizvodi se uzimaju u prirodnom obliku, koliko je to moguće, pokazati izgled proizvoda.Međutim, zbog raznih prikaza zaslona imaju različite efekte, pa vas molimo da prevladavaju u rasutom stanju, slika je samo za referencu

Vraća Rok

U slučaju da ste dobili neispravan proizvod, kupac ima do 7 dana od datuma prijema zatražiti povrat novca ili zamjenu za novi.

U slučaju da ste dobili pogrešan proizvod, proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom i неиспользованном mogućnosti, ali također moraju biti u originalnoj kutiji i pakovanju.

Mi ne dopuštamo povrat ili zamjenu zbog promjene mišljenja.Pročitajte opis koji kao vodič, prije nego se kladiti.Unatoč činjenici da je snimljen na svaki korak kako bi se osiguralo da mi poslali ispravan proizvod, će se slučajevi kada ste dobili robe, koji su različiti od opisa.U ovom slučaju, tražimo od vas da odmah kontaktirate kako bismo mogli popraviti situaciju.Vaše zadovoljstvo je važno za nas, i mi cijenimo vaše poslovanje.

Povratne informacije

1. Vaše mišljenje je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, tako da, molim vas, ostavite savjet 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima, puno vam hvala.

2. Ne ostavljajte negativnu ocjenu, nije nam se obratite za pomoć, molimo ne ustručavajte se najprije nas kontaktirati ako imate bilo kakvih problema.Povratne informacije-to je naš život, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, molimo, kontaktirajte nas da biste dobili najbolje rješenje, mi ćemo odgovoriti na sve poruke što je brže moguće, unaprijed vam se zahvaljujemo na strpljenju.

3. Vam dati prodavatelj istinite, dobre povratne informacije, što je također vrlo važno za vas.Jer prodavatelj će se temeljiti na svoje procjene postovima, kako bi se utvrdilo da li ste dobar kupac.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Likovi Anime, хитролицый
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv odjela Odrasla osoba
Spol Unisex
Tip elementa Dodatna oprema
Vrsta izvora Anime
Materijal Sintetički
Posebna upotreba Odijela
Sastojci PERIKA