Vojna Uniforma Naknade Za Njemački Jezik Vojske koeficijent otpora pri kotrljanju Interventnu Postrojbu Brojke Gradivni Blokovi Grad Policije Oružje G3 Snajper Cigle Igračke Konja Djeca

137.76 kn 112.99 kn

  • Oznake: zbor model, lego vojni, kaciga, vojni минифигурки lego, vojska lego
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a111674

Opis

Podrška:

1. Veleprodaja

2. Izravna dostava

3. Osobne usluge (doprinosi i UV tisak)

4.Usluge nabave (neki proizvodi se ne objavljuju u trgovini, molimo, obratite se službi za korisničku podršku za više informacija)

Zadovoljstvo svakog igrača - to je potraga za naše trgovine.Ako ste nečim nezadovoljni, molim vas, ne budite na tužbu ili ne ostavljajte loš savjet.Molimo, kontaktirajte nas što je prije moguće, a mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio taj problem.Naš cilj: osigurati veću kvalitetu proizvoda i najbolju uslugu za svakog igrača.

1. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60 radnih dana, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

2.It obično traje oko 15-60 vrijeme isporuke u zavisnosti od zemlje, ako vam je potrebna rezervacija je hitno, možete odabrati DHL Express, skratiti vrijeme isporuke.

1. Naši proizvodi će biti provjereni prije pakiranja.Nakon prijema robe, ako postoje bilo kakve nedostaju detalji, molimo vas da nas kontaktirate na vrijeme, i mi smo pravovremeno переиздадим nedostaju detalji.

2. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60 radnih dana, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Certifikacija CE
Karakteristike Edukativne igračke, Igračke-slagalice; Zabavne Igračke; gradivni blokovi "Uradi sam"; Urbana oprema
Bar-kod No
CE Certifikat
brojke Puno tijelo
Upozorenje Male dijelove. Opasnost od gušenja!
Spol Unisex
Oblik plastičnog Bloka Самоблокирующиеся Cigle
Broj potvrde 66202330686БВШТЫР1
Plastični tip ABS
Materijal Plastika
Veličina bloka Mali blok (Kompatibilan s Lego)
Stil Božićni Pokloni Za Rođendan
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Preporučena dob 12+y
Naziv БРИКПАНДА
Broj modela Камуфляжные Figurice Vojnika Gradivni Blokovi