Loptu iz Jastuci za noge Плюсневые Jastučići Umetanja Na visoku Petu Jastuci Za prednji dio stopala Meka Гелевые Uložak Ideja Za ublažavanje Bolova u Nogama Žene Muškarci

27.45 kn 15.10 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a112880

Opis

Pruža trenutno olakšanje i zaštitu - Плюсневые jastučići štite i podržavaju vaš плюсневую kost boli, žuljevi i kurje.U isto vrijeme drži pješice na mjestu i sprečava натирание i zmajevima.

Mekana i udobna gel materijal - Izrađen od otpornog i gel za višekratnu upotrebu.Blag i ergonomski dizajn prati konture prednjeg dijela stopala.

Uživajte u šetnju opet - Плюсневые jastučići za žene.Pogodan za kožne cipele, cipele na visoku petu, парусиновой cipela, casual cipela i sl. Naše jastučići za prednji dio stopala pogodna za prednji dio cipele, kao i za nove cipele ili cipele i malo veće veličine, bez cipela, za muškarce i žene.

Za višekratnu upotrebu i udoban - ove гелевые umetke za стелек može se skinuti i ponovno pridržavaju drugi par cipela.Ako je ljepilo gubi svoju ljepljivost, samo ga isperite toplom vodom i sapunom, ostavite da se osuši, a možete ga koristiti opet.

Paket uključuje 1 par lopti jastuci za noge.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj komada KOMBO
post Par
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Ortopedski Pribor
Tip elementa Sredstvo za njegu stopala