1pc Bombe Za Kupku Ruža Metvica Limun Blaženstvo Kuglice Za Kupke Igračka Dar Ulje Za Sunčanje Hidratizirati Omekša Njegu Kože Čisto Eterično Ulje Alati Za Kupanje

44.21 kn 28.75 kn

  • Oznake: bombe za kupanje, lopta je od aluminijske legure, soli za kupanje, Bomba za kadu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a114475

Opis

1pc Bombe Za Kupku Ruža Metvica Limun Blaženstvo Kuglice Za Kupke Igračka Dar Ulje Za Sunčanje Hidratizirati Omekša Njegu Kože Čisto Eterično Ulje Alati Za Kupanje

Karakteristike:

1. Pretvorite bilo koju kadu u udoban SPA-salon: Ovi prirodni kuglice za kupke će se pretvoriti u obične kade s pjenom u najluksuzniji SPA tretmani.Oni će vam pomoći da otpustite napetost i opustite u potpunosti.

2. Eterična ulja: Kuglice za kupke sa penom sadrži 246 kuglica za kupanje, a svaki od njih sadrži različite mješavine eteričnih ulja, kao što su lavanda, limun, metvica, ruža i tako dalje.

3. Će vam se svidjeti očaravajuća aroma: kad sjednete u kadu, vi ste вдохнете miris tih aromatičnih loptica sa pjenom za kupanje i odmah ćete osjetiti mir i oslobođenje.

4. Prekrasni dar ideja za žene: da li Ste ikada željeli pronaći poseban poklon za svoje posebne osobe u svom životu?Kuglice za kupke mogu postati elegantan poklon i savršen izbor za sretan dama.

5. Način primjene: Skinite plastičnom folijom, lagano stavite kuglice za kupanje u kadi ili kade za noge, ispunjena s toplom vodom.Nakon toga, kako je biti puna pjene i eteričnim uljima, vrijeme je da udobno da se okupamo.Bolje uzeti kadu s masažnim objektima oko 20 minuta.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Sastojak soli za kupanje
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela Igračka sa Kugle za kupanje
Tip elementa Kada
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Broj 1
NETO TEŽINA 102