4 kom. Umjetna Бугенвиллея Cvjetni Гирлянда Viseće Loze za Vanjsku Dekor Zidova Ukras u Vrtu na Otvorenom

212.68 kn 110.60 kn

  • Oznake: гирлянда visi vinove loze, cvjetnih aranžmana, pozadina, zid s cvjetnim pozadini, umjetno cvijeće od piona, Cvijet
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a115611

Opis

【Veličina】 Visina paketa je oko 100 cm

【Materijal】: svila, plastika, visoke kvalitete.

【Korištenje】: 100 cm * 100 cm pomoću 20-25 grane dekoracije radi najbolje

O ovoj temi

【Namijenjen za vanjske dekoracije u prostoru】 to realno umjetno cvijeće daju očaravajući šarm vašem крыльцу, pjesme, vrtu, kuhinji, подоконнику, dnevni boravak, обеденному površinom, spavaću sobu, terasu i садовому ogradu.Umjetno cvijeće je također vrlo prikladna za svakodnevnu uređenje kućnog vrta, rođendane, proslave, svadbe, spomen mjesta, DIY projekata i sl.

【IZDRŽLJIV i višekratnu upotrebu】: Čvrste i transparentne umjetno cvijeće бугенвиллеи izrađena od tkanine, stabljika izrađeni su od plastike i željezne žice, oni su mekani, lako savijati ili rezanja, po potrebi i prilagodljivi u bilo koje vrijeme. 。 Rotirajući гирлянда od bršljana ne zahtijeva nikakvu posebnu njegu.

【Bez briga:】: Plastične biljke otporne na uv zračenje i ne blijede, moderan izgled Umjetne boje idealni su za svakog krajolika projekt ili stil i dekor, bez brige o suncu, zalijevanje, obrezivanje ili drugom njegu; Otporan u zatvorenom prostoru i na otvorenom, s više stvaran i savršen učinak ukras.Ove umjetno cvijeće zauvijek cvatu, gdje god se odlučite da ih izložiti.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stil Cvijet
Cvjetni stil Cvjetni Гирлянда
CN Guangdong
Klasifikacija Umjetno Cvijeće
Materijal Svila