Rukavice S Grijanom Ugrađeni Grijač List Udaljiti Zimske Rukavice Topliji Za Ruke Pouzdan USB Punjenje Električnih Biciklističke Rukavice Za Zimu

51.15 kn 25.07 kn

  • Oznake: električni rukavice gospodo, grijaći rukavice ženske, zimske rukavice gospodo, rukavice s grijanom za žene, rukavice s grijanjem
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a1160

Opis

Opis:

Moto rukavice s grijanom imaju funkciju dodirnog zaslona, koji možete koristiti i zimi, bez skidanja joj da se igraju sa mobilnim telefonima, što je vrlo toplo.A ugrađeni grijač list je udaljiti i pogodan je za korištenje kao obične rukavice.

Karakteristike:

1. Mekana i čvrsta.

2. USB napajanje, brzo grijanje.

3. Sa funkcijom dotaknete zaslon.

Specifikacija:

Materijal proizvoda: poliester

Dužina: oko 20 cm/7,87 inča

Boja uređaja: crna, žuta, siva

Pakiranje list:

1 * par rukavica

1 * usb kabel za punjenje

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Mekana i udobna - rukavice s električnim grijanjem - to je jednostavna rukavice od poliestera vezane od poliestera, sa ugrađenim грелками.Vrlo je izdržljiv i ima određeni zadržavanje topline.Vrlo mekana, udobna i slobodna u pokretima.

2. Jednostavan pristup na električnu energiju, koristeći niski napon 5 v, jednostavno priključite računalo, napajanje, punjač, etc.to struje i topline vrši se putem USB-a.U zagrijavanja rukavice se koriste high-tech тепловыделяющие materijali, koji se brzo zagrijava.

3. Izmjenjivi ugrađeni grijač list - ugrađeni grijač list izmjenjivi i može se koristiti i kao lagani uobičajena rukavica.I lako se čisti.Palca i kažiprsta rukavice s grijanom прикасаются na zaslonu i ne utječe na rad touchscreen telefona.

4. Široku primjenu - vrlo pogodan za putovanja, vožnje bicikla i sl. Zimske rukavice s grijanom su odlični za održavanje ruke u toplinu u hladne zimske dane.Možete ga koristiti i kod kuće i na otvorenom.

5. Savršen božićni poklon - idealno za odrasle, djecu i starije osobe. idealan je kao božićni poklon, novogodišnji poklon, itd. Stil zimske rukavice jednostavan i elegantan, savršen za zimske poklone.

Naši

Anonymous

za korištenje na ulici, trebat će vam blok za napajanje, jer oni rade samo kada se povežete s mrežom

Anonymous

Samo groznica na stražnjoj strani dlana

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Gel Tekući Silikon
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Sportski tip Vožnja biciklom
Spol MUŽ