Čelična Žičanom Četkom za Industrijsko Čišćenje Od Prašine, Poliranje za Uklanjanje Prljavštine Uljnih Mrlja Kuhinjski Рыбья Чешуя Строгальный za Graviranje Alata Za Čišćenje Kuće PP Ručka

9.25 kn 5.92 kn

  • Oznake: četka, duga četka od nehrđajućeg čelika, ukrasti za zube, četka za uklanjanje hrđe, žičanom četkom za bušilice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a11611

Opis

Opis:

Praktičnost: žičanom četkom idealan je izbor za uklanjanje mrlja boje, hrđe, aparat za varenje, šljake, lemljenje i špena, a također je vrlo pogodna za uklanjanje korozije dijelova, opreme, strojeva i drugih površina.Također je idealna za čišćenje linije, rešetki ili pločice.

Ručka je od ABS-plastike za vješanje na glatku površinu za jednostavnu pohranu.Odličan osjećaj od ruke i jednostavnost korištenja.

Сверхмощная žičanom četkom od nehrđajućeg čelika: četka za čišćenje žica, čvrsto ugrađeni u щетину od nehrđajućeg čelika, kaljeni čelična žica, smanjen na oštrom zavoju, žica, duži vijek trajanja, trajnost.

Čelična žičanom četkom za čišćenje hrđe, preciznu kućanskih aparata, metalnih površina i sl. Pogodna za lako čišćenje uskih prostora i kutova.

Kada je široka glava padne u труднодоступную zonu, otporan na padove krak ne širi, ne puca i ne kvari se.On je pogodan za razne komunalne svrhe za čišćenje i pogodno za sve vrste vozača, vozača i radnih radionice.

Novi i visoke kvalitete

Naziv: višenamjensko žičanom četkom

Materijal: ABS-olovka + čelična žica

Tip: žičanom četkom

Primjena: pogodno za čišćenje i uklanjanje prašine u različitim industrijama, kao i za čišćenje fuga vrata, prozora i kuhinje.

Boja: crna, žuta

Veličina: 165 * 76 * 33 mm

Paket uključuje: 1 komad

Napomena:

Molimo vas, obratite mjerenja.Mala pogreška mjerenja dozvoljeno u granicama normale.

Može biti mala razlika u boji zbog monitora, fotoaparata ili drugih faktora, molimo, obratite se fizičkom elementu.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Латунная Žičanom Četkom
Broj modela Čelična Žičanom Četkom Industrijska
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv ЙОВЕЙ
Funkcija Čistoća