MaBox 24 Do Zlatnu Masku za Lice protiv Starenja i Protiv Bora za Njegu Lica Минимизатор Uvijek, Liječenje Ožiljaka od Akni

66.32 kn 46.45 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a116544

Opis

Maska za lice od 24K Gold predstavlja proizvod 4 u 1: vlaži, poboljšava izgled kože, čini je više elastična i smanjuje pojavu bora.Zlatna maska dizajnirana za održavanje ovog моложавого izgleda.Pogodna za suhu i zrelu kožu.

Rješenje 4 u 1: Hidratantnu kremu, koji poboljšava izgled kože, dajući koži elastičnost i уменьшающий pojavu bora.

Hidratizira i smanjuje pojavu bora daje koži mladenački sjaj.

Pogodna za suhu i zrelu kožu.

UPOZORENJE: Prije upotrebe nanesite vrlo malu količinu sredstva na unutarnju stranu локтевой području, da provjerite, nema li alergijske reakcije.Samo za vanjsku primjenu.

Drevni egipćani su vjerovali da zlato može pomoći kod fizičkih, mentalnih i duhovnih problema.Rimljani koristili zlatne lijekovi, ako oštećenjima kože i čireva.Kleopatra je čak nosila čisto zlato, vjerujući da je i daje joj blistav ten.Mnoge druge drevne civilizacije koristili zlato za održavanje zdravog izgleda kože.

Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnosticirati, popuštanja, liječenje, izlječenje ili prevencija bilo kakve bolesti. Maska za lice od 24K Gold - ovo je odlična terapije formula protiv bora sa snažnim sastojcima koji pomažu smanjiti znakove starenja, posvijetliti i ojačati kožu.Pomaže u održavanju mladosti kože i smanjiti količinu toksina koji uzrokuju обвисание kože. Naša maska 24k gold posebno je dizajniran kao alat za 4 u 1: hidratantna, осветляющее, intenzivno restorativni i укрепляющее.Čini kožu glatkom, svilenkastom, mek, vedar, pomlađuje i mladi, pomaže smanjiti učinke starenja Maska je pogodna za suhu i zrelu kožu i poznat po svojoj sposobnosti da smanji pojavu mimičkih bora.On također može posvijetliti kožu.Ova maska za lice za spavanje pruža intenzivnu njegu i hidrataciju čineći kožu podatnom. Naša eterična ulja pogodna za difuzije, isparavanje, udisanjem, čišćenje, masaža, plamenik, parfema, kućnu njegu (spavaća soba, dnevni boravak, kupaona, radna soba), ureda (radni prostor, konferencijske sobe), na otvorenom, kamp, sobe za vježbanje joge, automobil i spa centar.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Piling-Maska
Spol Unisex
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Zemlja/Regija proizvodnje Kina
Naziv ДЕлевентх
Lice Liječenje akni, Anti-aging, Kontrola ulja, Izbjeljivanje
Korištenje Sve lice u potpunosti
Formulacija BLATO
Sastojak хуанъюаньцзяо
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Broj modela 016
Tip elementa Liječenje i Maska
NETO TEŽINA 60 g