Boeing B-17 Flying Tvrđava Drveni Zidni Sat Air Force Avion Zid Umjetnost Avionski Home Dekor Rustikalni Drveni Sat Aviator Poklon

244.75 kn 171.36 kn

  • Oznake: zidni satovi zentra, drveni moderan zidni sat, prazan drveni sat, prodajem zidni sat za uređenje doma, veliki zidni sat postaja, gips sat, majica za uređenje doma, plakati room girls indie kid, ženski moderni sat, seljački dekorativni zidni satovi
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a116771

Opis

Zidni satovi Letećih tvrđava B-17

Krenite na sentimentalno putovanje u vrijeme Bob Хоупа, Big бэндов i Rosie Клепальщицы.U ovom razdoblju su projektirana i izgrađena na neke od najljepših zrakoplova ikad летавших.Ti avioni su stvorene ne za stil ili trgovine, a za rat.

Vojni Zidni Satovi ručni rad

Često kažu da vrijeme leti, a uz pomoć naših fantastične avionskog sati će to biti tako.Ovi satovi rezani laserom od nekoliko slojeva drva s jedinstvenim ажурным dizajnom i detaljno graviranje.

Karakteristike:

Veličina: 16,1 cm x 35 cm

19,8 cm x 43 cm

Debljina od 5 mm (1/5 ")

Boja sati - prirodno drvo

Molimo, imajte na umu da drvo je prirodni materijal, a time i svih drvenih satova malo se razlikuju u boji, a uzorak drveta; svakih sat - to je jedinstveni komad drveta.

Napomena:

Zbog prirode drvne borbenost wood zrnatost svakih drvenih sati će se malo razlikovati od proizvoda, što je prikazano na slikama.

Bešuman Satni mehanizam

Visoko kvalitetni quartz mehanizam osigurava točno vrijeme, bešuman hod sekundi na satu pruža dobar san i radnu sredinu.

Odličan nakit za sobe

Ovaj dodatak za vaš dom dekor služi za ukrasiti zidove svog doma ili ureda; dobro uklapa se u sve vrste prostora, od hotelskih predvorja hotela do tipične dnevne sobe.Savršen poklon za pilota ili ljubitelje zrakoplovstva

Zidni Satovi Poklon Za Doma Dekor

Savršen izbor za božićni dar, poklon na dan djeteta, poklon za mladence, poklon za godišnjicu, poklon za majčin dan, poklon na dan oca, poklon za rođendan, svečane poklon, pokloni za prijatelje, переезжающих u novi dom i sl. Podijelite ove prekrasne zidne satima s onima koje volite.

Dobrodošli na Red

SVIĐA IDEJA, ALI NE SVIĐA DIZAJN?STVORIMO NOVI ZAJEDNO! – Samo nam javite što ste željeli vidjeti na svoje posebne satima, i mi ćemo pripremiti za vas novi dizajn.

Naš tim dizajnera će nacrtati skicu vašeg sata u većini slučajeva, u roku od 24 sata.Možete ga pregledati, komentirati i pitati razrade (ako je potrebno), sve dok ne budete u potpunosti zadovoljni dizajnom.

Naši

Anonymous

Vrlo mali. To nije vrijedno toga. Ja sam stavio u par 31 dolar za to : (

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip zidni sati -
Promjer 35 cm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stil Moderan stil
Naziv Vinil sat
Širina 35cm
Vrsta zaslona igla
Lice Starinski stil
To je pametan uređaj NO
Mjerodavni Smještaj dnevni boravak
Uzorak SAŽETAK
Vrsta zidni satovi
Oblik Jedna Linija
Broj modela МЗГЗ-0157
Kombinacija Razdvaja
Dužina 160mm
Tip mobilnosti Kvarc
Materijal Bambus i Drvo
Materijal kućišta Drvo