400x Čaj lampa Aluminijske Prazne Posude za Svijeće i 3 cm Fitilj za Svijeće

48.26 kn 24.13 kn

  • Oznake: prozirne posude za svijeće, svijeća na 48 oz, metalni svijeća s оплеткой, maleni posude za svijeće, svijećnjak prikladniji mesinga moderan, 10 kontejnera za svijeće, brzi metalne šalice, prazan luksuzni svijećnjak za svijeće, латунная svijeća minimalna, nožna stakleni svijećnjak
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a116870

Opis

Opis:

- Opseg isporuke obuhvaća 200 kom. metalnih svijeće s izravnom prirubnicom tealight i 200 kom. pre вощеных i zalijepljen pamučne фитилей za svijeće (3 cm)

- Izuzetna kvaliteta, duži vijek trajanja, odlično za zaštitu od visoke temperature i veću sigurnost za svoje čaj svijeće.

- Pogodan za stvaranje boje čaja svjetla, koristi se s mirisnim svijećama.

- Fitilja za svijeće s niskim sadržajem dima, rade s bilo kakvom voska (soja, парафиновый, pčelinji, пальмовый, rastopljeni maslac i tako dalje)

- Ovi držači za čajne svjetiljke su pogodne za sve čaj žarulja Svijeća, što ih čini idealan poklon za svakoga, posebno za vjenčanja, Božića i zabave.

Specifikacija:

- Materijal: Aluminij, Pamuk

- Aluminijsko kućište otprilike 38x14 mm / 1,5x0,55 inča; svaka šalica broji oko 12,3 g (14 mm), svijeća od voska.

- Dužina фитиля svijeće: pribl. 30 mm/1,2 inča

Paket uključuje:

200 Komada Aluminijskih Kućišta

200 Komada Фитиля za svijeće

Napomena:

Zbog ručnog mjerenja, molimo vas, moguća su odstupanja u iznosu od 1-2 mm

Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od boje na fotografijama.Molimo za razumijevanje.

Naši

Anonymous

Prazne posude došli u loše pakiranju, sve мятые, zaštitni vrste ne, ništa popraviti ne može. Za takav proizvod je potrebna posebna ambalaža.

Anonymous

Komada 15 помял ostalo je u redu

Anonymous

Naručio sam dva puta više, a primio samo jedan put. Meni nisu pomogli ni Alija Express, niti Dobavljač, kako bi riješio taj problem

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Metalne
Podrijetlo Kontinentalna Kina