Vibrator Da Sisa Klitoris, Točka G, Klitoris, Orgazam, Dojenče, Masturbator, Uz nadoplatu Stimulans Bradavica, Erotski Sex Igračke za Odrasle, za Žene 18

204.66 kn 69.57 kn

  • Oznake: muški analni vibratori peder, utikač za bradavice 13 mm, seksi igračka bijela, vakuumska utikač za bradavice, vibratori za ženskog klitorisa vacum, bradavica dojilja prilično, pas seksi igračka, seksi igračka peder, ženska klasična igračka, vibrator 3 odojak
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a117290

Opis

Vibrator Da Sisa Klitoris, Točka G, Klitoris, Orgazam, Dojenče, Masturbator, Uz nadoplatu Stimulans Bradavica, Erotski Sex Igračke za Odrasle, za Žene 18

Karakteristike:

❤ 【Имитируйте uzbuđenje od oralnog seksa】 za razliku od većine seks-igračaka, rade s izravnom vibracija, naš klitoris, vibrator je opremljen sa poboljšanom tehnologijom zračnog tlaka, nudeći бесконтактную stimulaciju vaših ženskih komada, kao i pri oralnom seksu od svog ljubavnika.Koristite ga za vrijeme "svoje vrijeme" ili predigre sa partnerom, da bi začinio svoj seksualni život i dobiti умопомрачительное zadovoljstvo.

Blizina stimulacija vibrator clitoris pomaže u održavanju osjetljivost vašeg klitorisa, tako da nikad ne morate brinuti o prekomjerne stimulacije.

❤ 【5 razina zadovoljstva za vaš klitoris】 Utikač za klitorisa dizajniran za stimulaciju klitorisa, bradavica i svih drugih osjetljivih dijelova.

Ova seks-igračka ima 3 jednostavna za korištenje tipke lako možete koristiti različite načine.Vrijeme odmoriti od vreve, pazi na svoje tijelo, promijeniti intenzitet seks-igračke na bilo koju brzinu koju želite, pronaći svoju omiljenu postavku, od дразнящего šapat do orgazma od kojeg smanjuje nožne prste. Nema pravog načina kako doći do orgazma, postoje samo svoj put.

❤ 【Laptop veličina i USB baterija】 Zahvaljujući energetski učinkovitih tehnologija naš vibrator kompatibilan s bilo kojim prikladnim USB punjač za opremom više ne morate gnjaviti sa baterijama i izgubiti ih, 90 minuta punjenje može trajati 90 minuta zabave.Možete uživati u seksu u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Ova seks-igračka je tako kompaktan, da čak možete ponijeti sa sobom u torbici ili ostaviti u auto - savršen izbor za zabavna putovanja.

❤ 【Dnevno otporni na vodu i 100% Sigurnost za tijelo】 U вибраторе koristi high-end silikon, koji je bez mirisa, sigurna i baršunasto gladak za ugodan i siguran za tijelo seksualnog putovanja.

Naš klitoris vibrator na 100% otporan na vodu, najbolji vibrator za dobivanje nevjerojatan ljubavno zadovoljstvo u kadi ili u duši,

lako se čisti toplom vodom, blagim sapunom ili svojim omiljenim sredstvom za čišćenje seks igračaka, ali ne sadrži agresivne tekućine.

Privatnost je zajamčena:

Vaša privatnost je za nas od najveće važnosti.Zadano je na pakiranju navedeno ime "Jastuk za leđa" (bilo kakve druge zahtjeve, molimo vas, pošaljite nam poruku), a zahvaljujući našem неброской pakiranju možete obaviti s povjerenjem, jedina osoba koja zna što se nalazi unutar pakiranja, to ste vi!

Popis paketa:

1 x Vibrator da Sisa klitoris

1 x USB kabel za punjenje

Pitanja i odgovori

Pitanje: Kako isporučiti robu?

Odgovor: Pakiranje неброская, na omotu nema slike ili teksta o seksu, nema reklama i nema nikakve fakture.

Pitanje: Sigurnost proizvodnih materijala?

O: Proizvodi su 100% potpuno novi, работоспособная i temeljito provjeriti prije slanja.

Pitanje: Podrška dropshipping?

Odgovor: Da, mi to radimo.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

Pitanje: Kada polazi upućivanje?

A: Mi ćemo poslati narudžbu u roku od 5 radnih dana.Vrijeme dostave će se razlikovati u zavisnosti od različitih zemalja, a ovisit će o vremenskim prilikama, državnim praznicima i tako dalje.Ako nalog nije primljen u izraženu vrijeme, molimo kontaktirajte nas.

Pitanje: Što trebam učiniti ako je proizvod oštećen i ne može raditi?

O: Puni povrat novca ako predmet ne odgovara opisu ili je neispravan.

Ako naiđete na bilo kakve druge probleme , kliknite na gumb pregledaj pomoć,

https://customerservice.A-cipele.com.hr/category ?language=en&gdje=byr_common&hcMapRule=aeMapRule

Naši

Anonymous

Robu kao u opisu, vrlo dobar, brza dostava i dobro upakiran

Anonymous

Кудоун, чиче-хорьковая skladište

Anonymous

Sve je dobro, vrlo, vrlo brza dostava! Ona treba testirati operaciju. Ja ću dati komentare na ovu temu.

Dodaj recenziju

Više informacija

Непристойная slika No
Broj modela В2442
Certifikacija CE
Certifikat kvalitete robe ce
Seksualno potiču na razmišljanje No
Tip elementa Vibratori
Veličina 117*42mm
Naziv ОООЙЕЙ
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Točka G
Materijal Silikon