Originalni Desni torba Za Macbook Pro Retina 13,3 "A1706 Oslonac za Ruke TopCase SAD/velika Britanija/Hrvatski/Njemačka/Španjolski Tipkovnica zaslona osjetljivog na dodir

401.23 kn 361.13 kn

  • Oznake: tipkovnica niye mouse, branič a1706, tipkovnica fr a1706, mala mehanička tipkovnica, telo a1706 mosiso, tipkovnica euro apple, istočna Njemačka, nesigurnim hlače, apple naručuje macbook pro, tipkovnica gamaxy tab s6
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a117340

Opis

Kompatibilnost: za macbook Pro 13 retina "A1706 2016 2017 gornji torbica + tipkovnica SAD/Uk/Hrvatski/španjolski/Njemačka + af + touchpad.

Kvaliteta: Original.

Stanje: 98% novi: malo izgreban.

Godina proizvodnje: 2016 2017.

Veličina zaslona: 13,3 inča.

Ako vam je potreban neki drugi jezik, molimo da nas kontaktirate.Imajte na umu: Ako ste iz Brazila ili Rusije, molimo odaberite EMS, puno hvala! 1. Proizvod će biti poslan na odabranim načina isporuke.Adresa za dostavu mora biti dostupna u trajanju od najmanje 40 dana nakon narudžbe.Ako želite promijeniti adresu, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće u roku od 48 sati prije slanja narudžbe.U suprotnom, svi dodatni troškovi će biti plaćeni od strane kupaca. 2. Sva roba će se temeljito pregledati prije slanja.Ali zbog razloga transport oštećene stavke ne mogu biti neizbježan.Dakle, molimo vas, provjerite ga odmah, čim ste ga dobili. 3. Kupci su odgovorni za sve carine i carinske pristojbe.Savjet: Svi naši proizvodi će biti provjereni prije slanja, molimo vas, budite sigurni u kupovinu.

Ako niste profesionalac, molim vas, ne dobiti koji su ih instalirati.

1) E-packet, Pošta Hong kong, Kina-Pošte, Pošta Singapura, Pošta Švedskoj, Pošta Sjevernoj Irskoj (15-60) dana.Različito vrijeme isporuke u različite zemlje.

2) DHL, EMS, TNT, UPS, FedEx (4-8 radnih dana).Ako vam je potreban ovaj brzi način, molimo vas da nas kontaktirate da prilikom naručivanja.

3) Rok isporuke: obično 3 radna dana.Koji broj će se dodijeliti za provjeru detalja isporuke.Pakiranje: Pakiran s антистатическим vreću, пузырчатым vreću i пенопластовой kutijom, osigurava čistoću i sigurnost detalja.

Jamstveni i aftermarket:

1. Garancija 3 mjeseca.

2. Zamijenite nove i dobre, ako ste primili lažni proizvodi.Ali pazite da se ne koristi i nije oštećen umjetno.

3. pošaljite natrag do nas s dobrim pakiranjem, izbjegavajte oštećenja pri povratku.

4. Testirali smo 1 na 1 prije slanja, 100% radi dobro prije slanja

Održavanje:

Odgovor na sva pitanja u radno vrijeme u Kini, ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas!

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola. 2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i poštanski broj. 3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa A-cipele.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu. 4. Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio. 5. Kupac će preuzeti trošak povratne dostave, ako ona biti slomljena samostalno ili закажет neispravan proizvod.

Zašto su odabrali baš nas? 1. Buyee Technology Development Co., Ltd. Specijalizirana na izvozu elektrotehničkih proizvoda. 10 godina iskustva.Više od 20 tvornice rade zajedno s nama.Strogi i jaki tim za kontrolu kvalitete. Odličan post-prodajnih usluga. 2. Test proizvoda 1 na 1 prije slanja 3. Stručni tim prodaje, uslužna vas prije naručivanja i nakon rezervacije profesionalca. 4. Platforma prodaje B2B i B2C.Zlatni član Alibi. 5. Vaše zadovoljstvo - naš je najveći poticaj

Naši

Anonymous

odličan proizvod, radi savršeno

Anonymous

OK

Dodaj recenziju

Više informacija

Jezik Tipkovnica za USA / Uk / Ruski / Njemački / španjolski jezika
Godine 2016 2017
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv BUYEECN
Kompatibilan Brand Apple
Veličina 13" 13.3 Inch 13inch 13.3"
Boja srebrno-siva
Certifikacija Nema
Stanje Originalni 98% Novi
Kompatibilan A1706 Za Macbook pro Retina Gornji torbica s pozadinskim osvjetljenjem tipkovnice
Standardni Standard SAD-u
Broj modela А1706