40 kom./compl., Stranka u stilu PČELE, Rođendan, Viseći Vrtlog Dekor, OD MAJKE DO PČELE, Dječje Duše, Paul, Večernje, Viseće Vrtlog Trake

70.36 kn 45.73 kn

  • Oznake: set, ukras na dan rođenja pčele, potrošni materijal, pčelinji dekor
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a118235

Opis

Ukras u obliku pčelinjih zajednica suspenzija: Vi ćete dobiti 40 kom. lijepim ukrasima u obliku pčelinjih zajednica suspenzija s mnogo različitih dizajna u obliku slatkih pčela, koje će vašoj zabavi u retro stilu, mogu se koristiti i kao lijepa dekoracija scene i dodati dosta zabave.

Šarmantan ukras u obliku pčelinjeg vrtlog: To je ukras u obliku pčelinjeg vrtlog ukrašen lijepim grafičkim slikama pčela, boja tratinčice, košnica, košnica, suncokreta i mnogo drugog, savršeno pogodna za uređenje žurka u čast Dana sretan pčele.Brzo dodajte ti super slatka opuštene kovrče sa pčelama na svoj party u pčelinji temu.

Jednostavnost korištenja: Ovaj stropni dekorativni zmijski Bee dolazi pre pružio i već prikupljaju, jednostavno proširite serpentina i objesiti ga tamo, gdje vam se sviđa, savršen za unutarnji ili vanjski dekor.Vrlo povoljno.

Kvalitetan materijal: Izrađen od visoko kvalitetnih PVC i karton, ovaj stropni dekor sa slikom pčele lijepo uređena, lijepo obojana i ne blijedi, tako da ga možete koristiti mnogo puta.Svaka декупажная razglednica bumblebee party ima dimenzije od oko 4,5 - 5,6 cm, a dužina stropni traka je oko 29,5 cm, možete ga objesiti bilo gdje

Vrlo univerzalno: stropni streamers slatka bee idealne su za dječje tuševima od MAME DO PČELE, zabave "KOJU je pčelinji spol" žurka "SRETAN rođendan PČELE", kao I ZA vjenčanja ili vjenčanja tuševima.Također je pogodan za učionica aktivnosti na temu pčela, zabave u stilu košnice ili ljeta, kao i godišnjice.

Naši

Anonymous

vrlo loš prodavatelj, nije poslao narudžbu, nego je poništio ga i natjerala me čekati, rekavši da je on na putu, tako da sam nije otvorio spor! nemojte kupovati od njega.

Dodaj recenziju

Više informacija

E-mail NO
Izgovor Stranka, Proslava rođendana, Objavljivanje spolnosti
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal PVC
CN Guangdong
Naziv INKJET ISPIS S OBRADA