A5 148X210 MM Drveni Okvir Akril Nositelj Znaka Postolje Za Zaslon Stolni Oglašavanje Uredski Dokument Izbornik Držač Papira Okvir Za Poster

34.24 kn

  • Oznake: držač meni od akrila, nositelj znaka, držač od akrila, postolje držača kartice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a119217

Opis

Informacije o proizvodu: Naziv: A5 148X210 mm Drveni okvir Akril nositelj znaka Postolje za zaslon Stolni oglašavanje uredski dokument Izbornik Držač papira Okvir za poster Materijal: drvo + akril Veličina interne papira: 148x210 mm (A5) Lice: Redizajnirana, ekološki

Pakiranje: 1 kom. x akrilni stalak za signage formata A5 Primjena: restoran, market, hotel, restoran, sastanak, ured, izložba, funkcionalni prikaz, reklamni displej, servisni displej, reklamni display, prikaz cijena, u svakom mjestu gdje želite prikazati znak.

Napomena :

Fotografije i roba imaju nijanse, to je normalno

Molimo, odaberite boju prije potvrde narudžbe

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-3 mm pri ručnom mjerenju

Naše Usluge :

A. Brza isporuka u roku od 48 sati

a. Jamčimo slanja vaše pošiljke u roku od 48 sati nakon potvrde plaćanja (osim praznikom).

b. Ako se pojavi bilo neočekivano situacija (na primjer, ako nalog ne može biti poslan u roku od 48 sati), odmah ćemo vas kontaktirati i pažljivo pratiti zbog slanja vaše narudžbe u bilo koje vrijeme uskoro.

B. Pravovremena dostava

Puni povrat novca, ako se roba neće biti primljena u roku od zajamčena rok isporuke

C. Povratak i povrat sredstava

Puni povrat novca, ako se roba neće biti primljena u roku od zajamčena rok isporuke

D Više je dugoročna zaštita

15 dana dodatnu zaštitu nakon završetka narudžbe

E. Jamči kvalitetu

Zajamčena kvaliteta ili puni povrat novca

F. Načine isporuke

Mi brod u svijetu EMS, DHL, FedEx, TNT E-Packet, Kina-Pošte, Pošta Singapura, Pošta Hong kong i tako dalje.

Mi ne možemo kontrolirati vrijeme isporuke, jer se obrađuje uslugama trećih strana, ali ako pošiljka nije stigla u roku od očekivanog vremena, molimo vas, kontaktirajte nas, mi ćemo vam pomoći pronaći ga i dati vam zadovoljan odgovor.

Pitanja i odgovori

1. Da li postoji neki popust ako na veliko za posao?

Da, mi vam možemo pružiti veliko cijenu.Ako vam je potrebno više ili želite prilagođene proizvode, možete nam pisati na e-mail ili nas kontaktirati putem Trademanager, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata (osim praznikom).

2. Podržavate li izravnu isporuku?

Da, mi podržavamo izravnu isporuku.Molimo vas, ostavite nam adresu primatelja i broj telefona na A-cipele.com.hr prilikom naručivanja, onda šaljemo pošiljke u skladu s zatvorske vama adresom.

3. Sve fotografije su stvarne slike?

Slike svih proizvoda koje prodajemo, 100% su napravljene u realnom vremenu.

4. Što je s kvalitetom?

Dragi prijatelju, molim vas, nemojte brinuti o kvaliteti.Kvaliteta - to je naša osnovna kompetencija.Brzo smo se razvija nova tvrtka, i mi jako cijenimo iskustvo kupaca i kvalitetu proizvoda za cilj dugoročnog razvoja, svaki proizvod će biti strogo testiran prije slanja, kako bi se osiguralo da svaki kupac može dobiti idealne namirnice sa visokim kvalitetom.

5. Što ako nisam zadovoljan s proizvodom?

Nakon što ste primili naš proizvod, bez obzira što imate bilo kakvih problema, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem, dok se ne osjećate zadovoljni.

6. Zašto logistika u nekim zemljama ide tako sporo?

Svi naši proizvodi gotovo ne donose dobit, i šaljemo ih besplatno u većini zemalja, pa ne možemo priuštiti skupe ekspresne dostave, kao što su DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Biramo relativno povoljan авиапочту Kine ili Mail Hong konga, to obično traje oko 15-35 dana u većini regija svijeta, samo nekoliko udaljenih područja, potrebno je više vremena za isporuku, molimo vas da strpljivo čekati.Ako vam hitno trebaju naše proizvode, možete odabrati DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, ali morate platiti odgovarajuće naknade za logistiku.Nadam se da ćeš razumjeti.Hvala!

Molimo, imajte na umu

Potvrdite adresu punim nazivom

Sva roba će biti strogo provjereni prije slanja, šaljemo samo na adresu A-cipele.com.hr.Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa na A-cipele.com.hr podudara s adresom primatelja prije plaćanja.I, molim vas, pobrinite se da vaše ime - to je puni naziv, što je vrlo važno, hvala na suradnji!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela S35
Unutarnje dimenzije papira 148x210 mm (A5)
Vrsta Držači kartica i Novčanica
Stil Širok izbor, Europski i američki stil
Naziv akril nositelj znaka
Dizajn Kosi
Materijal premaz drveni
Materijal Drvo, Drvo + Akril
Podrijetlo Kontinentalna Kina