Podrška za Grafičke kartice Držača GPU Podesiva Teleskopska Rotirajući Stalak Za nosač Grafičke kartice Iz Aluminijske Legure Nosač Gnijezdo Torbica Za Desktop PC

20.73 kn 16.98 kn

  • Oznake: hladnjak ram-a, hladnjak, držač, nosač grafičkog procesora za grafičke kartice, COOL MJESEC
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a11969

Opis

Podrška Držača Grafičkog procesora za Grafičke kartice Teleskopski Podesivi Zakretni Vijak Od Aluminijske Legure Grafička kartica Провисающий Nosač Priključak Torbica Za Desktop PC Pribor

Lice:

Teleskopski spiralni dizajn.Nosač grafičke kartice je zamišljen kao телескопического vijka.GX-30 mini može pružiti raspon potpore u visini od 26 do 50 mm, a GX-30 Plus može se dati raspon potpore u visini od 74 do 120 mm. Visine može se slobodno može podesiti, адаптируясь na različitim specifikacijama šasije.Osigurajte učinkovitu potporu stražnjem dijelu grafičke kartice i сопровождайте grafičku karticu.

Visoko kvalitetni materijal od aluminija-magnezijske legure.Магниево-aluminijska legura daje solidne i trajno funkcioniranje potporu, snagu i izdržljivost.Površina izložena pjeskariti i анодированию za dobivanje vrhunske teksture, koja ostaje zauvijek.

Osigurajte inteligencije za podršku zaštiti.Površina uporište vrhu grafička kartica pričvršćena silikonske brtve, kako bi se izbjegli udari o grafičku karticu.Donji dio nosača grafičke kartice izvedena s magnetom + silikonska list, koji može biti адсорбирован na željeza materijalima, kao što je ležište za napajanje i donja ploča kućišta koje može biti čvrsto адсорбированы i pružiti podršku.

Sigurna zaštita, protuklizni i stabilno magnetno apsorpciju.Na oba kraja ima нескользящие gumene vodilice, koje je povoljno postaviti korisnicima i čvrsto ugraditi u tijelo, kako bi se izbjegli udari o grafičku karticu.Dnu je dizajniran sa magnetnim usisavanjem-koji može biti adsorbirani na željeza materijalima, kao što je ležište za napajanje i donja ploča šasije, i može biti čvrsto адсорбировано i osigurana podrška.

Upute za korištenje rotirajući propeler: Okrenite teleskopski vijak u smjeru kazaljke na željenu visinu podržava, a zatim skrenite prosječno фиксирующее prsten u smjeru kazaljke na satu do kraja i učvrstite ga.

Specifikacija:

Naziv: Nosač za zaštitu grafičke kartice

Model: GX-30 Plus/ GX-30 mini (opcionalno)

Materijal: aluminijska legura

Površinska obrada: eloksiranje + iphone.

Boja: Crna

Veličina:

Plus: 74x15 mm / 2,91 x 0,59 ", s mogućnošću proširenja do 120 mm / 4,72"

Mini: 26x15 mm / 1,02x0,59 ", s mogućnošću proširenja do 50 mm / 1,97 "

Težina :

Plus: 35 g

Mini: 17 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x Držač grafičkog procesora za grafičke kartice

Naši

Anonymous

Stigao sam ranije, nego na tjedan dana. Magnet samo donja gornja pjena

Dodaj recenziju

Više informacija

Naziv ВОДУЛ
Vrsta Hladnjak
Kompatibilni procesor /
Materijal hladnjaka Bakar i aluminij
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Pakiranje DA
Vijek trajanja ventilatora 100.000 sati
Primjena Kućište računala
Broj modela Grafika
Certifikacija Nema