Mini-Predivna Vrtna Vrata Drveni Mini-Vrtna Vrata Ukras Magičan Vrata Drveni Minijaturna Stabla Uređenje Dvorišta-Vrta Obrt

23.04 kn 15.89 kn

  • Oznake: ukras, vikendice, okovi od drveta, vilinski vrt, ukras od drveta
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a121584

Opis

Opišite:

Krupan i trajno: Mini-vrata izrađen od visoko-kvalitetne drvenih materijala koji je čvrst i izdržljiv, ga lako razbiti ili se deformirati, a može se držati i koristiti za dugo vremena.Oni također imaju glatke površine, koja ne zahtijeva dodatno brušenje i neće izazvati ogrebotine na rukama ili koži.

Spremite dobre uspomene: u Vrtu može usaditi djeci ljubiti svijet i postojanje čarobna vrata, koji mogu pomoći djeci da zadrži svoju dječju identitet i ostaviti lijepe uspomene.Uz ovaj minijaturni nevjerojatan vrata lako možete ukrasiti kuću, pretvoriti svoj vrt ili spavaću sobu u nevjerojatan svijet i učiniti svoj boravak više udoban.zanimljivo

Šarmantan dizajn: Mali fantastična vrata je izrađen od šuplje prozorskih ornamentima ili drugim urezanim jednostavnim uzorcima, svijetla i nježna, pogodan za uređenje mini-fantastičan vrt, savršen dizajn i kvalitet izrade, u potpunosti regenerirati dimenzije drvenih vrata!

Odličan dar za djecu: S ovim skupom možete uživati u vrtu zajedno sa svojom djecom!On je namijenjen za poticanje kreativnosti, izražavanja i učenja kod djece, kada su zgrade oko vila vrtova.

Višenamjenski: možete koristiti nevjerojatan vrata za ukrašavanje drveća, ograda, zidova i svega što vam se sviđa.Pozovite vile u svoj dom, i vi i vaša djeca ćete moći uživati u čarobnim interaktivni putovanju, stvarajući magičnu trijem, na kome vile će ući u vaš svijet.

Tanka vila vrata ukrašena šuplje prozorskih ornamentima ili drugim jednostavnim urezanim uzorcima, svijetla i nježna, pogodna za uređenje malog fantastičan vrt.Savršen dizajn i kvalitet izrade izgrađuju drvena vrata u potpunosti.

Lice:

Veličina: 10*8 cm/3,9*3,15 inča

Materijal: Drvo

Boja: kao na slici

Pakiranje: 1 X Čarobna vrata

Napomena: zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Drvo
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv GCDHome