Životinja Inspirativna Slika Na Platnu Ukras Su Veliki Mali Lavovi Razmišljanje Plakat Grafike Zidni Umjetničke Slike Dnevni Boravak Kućni Dekor

48.83 kn 35.18 kn

  • Oznake: gol djevojka, Slike, Plakati, slika kuhinje, parfem poster
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a122863

Opis

Naš platnu - to je bijeli полуглянцевый platnu za umjetnike; Sve naše slike ćete pronaći u HD verziji

2. Izrađujemo plakat na nalog, možete nam poslati svoje slike, napraviti plakat, uzimaju bilo koje pojedinačne slike i dimenzije su dobrodošli; nadamo se da će svi stari i novi korisnici žele uživati u kupovinu u našoj trgovini.I dobrodošli u bilo koje vrijeme.Srdačan pozdrav.

3. Ako imate bilo kakvih problema sa kvalitetom proizvoda; još uvijek nije dobio paketa i sl., molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate, povrat ili zamjena prihvatljivi.Molimo vas da ne ostavljate negativne povratne informacije ili ne otvarajte spora, prije nego što nas kontaktirate, jer rješenje je uvijek bolje, puno vam hvala!

4.It bez drveni okvir i bijeli каймы, molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna bijeli rub;

Dostava

1. Obično naša upućivanje obrađuje narudžbu i prikazuje отслеживаемое broj logističke informacije u roku od 1-2 radna dana, u vrijeme blagdana.

2. Očekivani datum isporuke će zavisiti od carine, logistike, vremenskih i drugih faktora.Ponekad vrijeme primitka može biti više, molimo, kontaktirajte nas, kako bi produžili vrijeme osigurali vašu rezervaciju.

Posluga u

100% zadovoljstvo je zajamčeno.

Sve naše slike su predstavljeni u verziji visoke razlučivosti, ako ima bilo kakvih problema s kvalitetom, неполученные robe i sl., molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za povrat ili zamjena.Molimo vas da ne ostavljate negativne povratne informacije prije nego što nas kontaktirate.

Naši

Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, onda tvoj savjet je vrlo važno za nas, molimo vas da odvojite nekoliko sekundi da ostavi dobar savjet, hvala vam puno!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Način kadra Bez okvira
Broj modela ТЭМ-105
Nestandardne dimenzije i slike DA, kontaktirajte nas ako vam je potrebna rezervacija
jato Pojačanje pakiranje PVC cijevi
Vrsta Print na platnu
Oblik Uspravni pravokutnik
Okvir No
Materijal Platno
Korištenje Home dekor dekoracija sobe poklon
Inženjering Bojenje prskanjem
Srednji Vodootporna tinta
Imate li poster dodatne rub NEMA, molimo kontaktirajte nas ako vam je potrebna bijeli rub
Stil Moderan stil
Subjekti Ljubimac
To je pametan uređaj NO
Original No
Referentna baza Platno
Podrijetlo Kontinentalna Kina