Umjetne Biljke Home Dekor Zelena Svila Viseći loze Lažni Listovi Гирлянда Lišće Diy Za Svadbene Zurke Uređenje Vrta

5.85 kn 2.96 kn

  • Oznake: viseći vinove loze, cvijeće od ratana, dekoracija zidova, Lišće, zeleni zid, 12 komada umjetnih lišća bršljana, подвешенных za vinove loze
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a123624

Opis

!Mjere opreza!

1. Roba s ograničenom kupnje po niskoj cijeni, svaki čovjek je ograničen 1 narudžbom, više kupi neće biti poslana kupci, nadamo se da više kupaca moći će iskoristiti naše popusta, hvala na razumijevanju

2. 1 kom. robe-to je stvar broj mali, molimo vas, upoznajte se s detaljnim informacijama na stranici prije postavljanja vaše narudžbe

3. Naš dućan je usmjerena na servisiranje kupaca.Ako imate bilo kakvih pitanja, možete se obratiti službi za podršku korisnicima.Molimo vas, ne otvarajte sporovi lako, bez veze, hvala

Umjetne biljke od bršljana - to неприхотливое u brizi ukras svakog prostora.Lako se čisti i ухаживается.Sjajna tekstura ga čini izgledaju kao prave biljke.Idealan za davanje prirodnosti vaš dekor.

Veličina umjetnih vinove loze

Dužina svakog bršljan je oko 78,7 cm / 2 m, veličina veliki list: približno 4,5 cm x 4,5 cm / 1,77 "x 1,77", veličine malog lista: oko 3,5 cm x 3,5 cm / 1,37 "x 1,37". Vise listovi su izrađeni od svile, a stabljika - od plastike.

Objesiti Listove za Vjenčanje ukras:

Ivy simbolizuje ljubav, siguran brak i je čest dekorativni element na svadbama.Umjetna vinove loze su pogodne za izradu različitih vjenčanje zidne dekoracije i svadbeni vijenac, svadbene lukovima, štitove i tako dalje..Oni su zadovoljni našim proizvodima.Nadam se da su naši zeleni bršljan će vas ugodno iskustvo.

Umjetna Ivy za uređenje doma:

Ove svijetle umjetni bršljan će vam pomoći da promijenite унылую atmosferi svoje sobe, da bi u nju malo svježine.Možete ih koristiti za dekoraciju svoje spavaće sobe, zavjese, stepenice ograde ili polica za knjige - sitnice koje mogu imati veliki značaj.

Loze bršljan-ukras blagdanskog stola:

Vinove loze za sobe pogodne za uređenje prostora prijateljstva i druženja i razne godišnjice, festivala, partijanja. odaberite naše loze iz džungle!Oni realno ne blijede i mogu se koristiti iznova i iznova.

Umjetna Vinove loze za uređenje unutarnje i vanjske biljke

Umjetna гирлянда od bršljana ne zahtijeva da ste provodili mnogo vremena na dnevne njege, te meke zelene biljke od bršljana savijanje i pogodna za bilo koji prostor u vašem domu ili vrtu na otvorenom.Pogodna za uređenje vanjskih vrtne ograde, ograde, bljeskovi, klupe, baca i tako dalje.

Zelene loze Kopra

Vinova loza

Lišće Begonija Vinove Loze

Арбузные Loze

Loze Bršljana

Idealan za sva godišnja doba.Ne завянет na toplinu i neće smrznuti na hladnoći.Listovi su izrađeni od svile, nakon bojenja, rezanje i davanje oblika od njih se dobiva list.Stabljike su napravljeni od plastike, fleksibilan i izdržljiv.sa cca.

• Napomena: ovo je normalno, da se lišće može mirisati, tako da, molim vas, stavite ih na neko vrijeme u prozračenom mjestu.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stil biljke VINOVA LOZA
Smještaj Visi
CN Guangdong
Broj Komada 21 kom.
Materijal Rattan