2 komada 6000 Do H4 Auto S2 žarulja prednja svjetla LED COB Čip 80 W 8000LM Bez Greške Lampa Bliskog i Dalekog Svjetla H1 H11 H7 H8 9005 9006 Дропшиппинг

51.22 kn 38.94 kn

  • Oznake: predznak je dovelo, sjajan led h7, led lg, led g h1, nesigurnim hlače, led h4 zdat, led lesuda h7, led svjetla ysi, nožica rav4, timer toyota
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a12416

Opis

Poštovani kupci, prije narudžbe, molimo, imajte na umu da neki model sa 3 bočna led žaruljama, neke sa 2 bočna led žaruljama.Ovdje su detalji.

Model i dimenzije jedinice:

Daleki / kratka svjetla: H4 H13 9007 s 3-treće strane COB led žaruljama.

Single zraka: H1 H3 H11 H7 9005 HB3 9006 HB4 s 2-treće strane COB led žaruljama.

Imajte na umu: H8 i H11 - to je jedan isti model.

Napomena: Različiti modeli (H1 H3 H4 H7 .....) imaju različite utikač.Molimo vas da pažljivo pregledavajte fotografije prilikom naručivanja.

U tu cijenu uključena 2 komada led prednjih svjetala.

Led lampe S2

Snaga: 72 W / par, 36 W / led

Visok svjetlosni tok učinkovitosti: 8000LM/Par 4000LM /Led

Otpornost na vodu: IP68.

Napon: od 9 do 36 V. Širok raspon napona, stalni nadzor struje, za zaštitu od smetnji.

Primjena: Ažuriranje za vozila, u prtljažniku, suv, RV HID xenon prednja svjetla, sve U ISTOM stilu, dodatni upravljački program nije potreban.

Kut zrake: 360 °

Domet: temperatura 6500 K i svjetlosni raspon 200 m

Problem s proizvodom, s kojom se možete suočiti

Vaša pošiljka će stići vrlo brzo nakon što napravite rezervaciju.Ako postoji bilo koji problem u vezi s tim, molimo vas da nas kontaktirate prije početka spora.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, za rješavanje problema.

1. Problem s pakiranjem.

Predmeti su pakirani u kutiju.To nije vrlo čvrst okvir, ali dovoljno sigurna za zaštitu proizvoda.Svjetla su dobro zaštićeni u mjehuru, tako da ne dobijete razbijene predmete.Nadamo se da ćemo na vaše razumijevanje, ako je vanjski okvir je deformiran.

2. Rok isporuke.

Normalno je vaša upućivanje može biti poslana u roku od 24 sata, izuzev vikenda.Mi ćemo odabrati najbolji način za isporuku u skladu s vaše zemlje.Ako vaša zemlja je daleko od Kine, dostava se može potrajati neko vrijeme.Na primjer, Čile, Brazil, Peru i tako dalje.Za ove zemlje, ako želite da biste dobili ovaj proizvod brzo, molimo odaberite standardni način dostave A-cipele.com.hr, čak i DHL, ili EMS.

3. Proizvod ne radi onako kako vi želite.

Ako dobijete robu, molimo vas prvo provjerite ih.Kada se proizvod ne radi ispravno, molimo vas da napravite sliku ožičenje i odredbe rasvjete.Možemo analizirati problem uz vašu pomoć i ponuditi vam naša rješenja.Ako mi ne možemo pomoći da odmah riješite problem, još nije kasno da se otvori polemika.

Ako imate bilo kakvih problema molimo da nas kontaktirate.

H7

H3

H4

880

9004

9005

9006

9007

H1

H13

O Našoj Kompaniji

Mi smo profesionalni dobavljač automobilske opreme.Pružamo kvalitetne proizvode i dobre usluge, možete kupiti povjerenje u mom dućanu.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

(1) Dobrodošli kao veleprodaja, tako i direktna dostava?

Za veleprodaju mi nudimo popust ili besplatnu isporuku.

Kod izravnog prijevoza možemo poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite.

(2) Kako da pratim svoju parcelu?

Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu: www.17track.net/en (Kopiraj u browser da otvori)

O jamstvu

(1) Ako je proizvod s problemom nakon njegove uporabe, molimo vas, pošaljite nam fotografije ili videa.Možemo poslati zamjenu besplatno, ali kupac morati platiti polovinu troškova dostave.

(2) Ako proizvod nema grešaka ili problema s kvalitetom, povrat robe prihvaćena pod uvjetom:

a. Roba mora biti u originalnom stanju.

b. Kupac je odgovoran isključivo za trošak povratne dostave.

Za povrat ili ponovno slanje

(1) možete nas kontaktirati, ako je informacija o praćenju vaše pošiljaka nije obnovljeno za dugo vremena, možemo vam pomoći povezati s poštanskim uredom, da provjerite je li vaš prostor je izgubljeno, možemo ga poslati ponovo ili vam vratiti novac.

(2) Kada ćete imati našu parcelu, ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo ne ustručavajte se prvi kontakt s nama na A-cipele.com.hr (molim vas, ne otvarajte spor na početku), možemo riješiti vaš problem, dok se ne osjećate zadovoljni.Ako ne možemo riješiti vaš problem ili niste zadovoljni, možete otvoriti spor.Hvala na razumijevanju.

O povratne informacije

(1) Ako ste zadovoljni našim proizvodima, molimo vas da ostavite nam dobar savjet sa svim 5 zvijezdica, vaša podrška-najveća motivacija za nas.

(2) Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar za nas.Mi ćemo riješiti vaš problem i pružiti vam najbolje usluge za klijente.

Naši

Anonymous

Ima električni kvar

Anonymous

To je za 25 dana! Zbog toga što je kratka svjetla vrlo dobar sja u trokutastom obliku, bolje nego običan C6, zraka rasipa ravnomjerno, kada C6 sja dolje i nebo i zasenjuje suprotnom traku, ali to nije tako. Vrlo zadovoljan, savjetovati!

Anonymous

Sve je prekrasno, svjetlije nego kod голенок, vidjet ćemo pouzdanost

Dodaj recenziju

Više informacija

Napon 12V
Snaga 80W/pair, 40W/bulb for Civic/Focus/Fusion/Ram/audi/BMW/Ford
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv кебедемм
Model automobila Univerzalni
Naziv robe 6000K Auto Žarulja sa žarnom niti Automobilska Fara
Temperatura boje 6000 Do
Certifikacija CE
Primijeniti Ažuriranje za Vozila, PRTLJAŽNIK, SUV, Xenon prednja svjetla RV HID
Vrsta Žarulja sa žarnom niti automobilskih Farova
Marka vozila Univerzalni