Gradient u Boji blok Za Bilješke, Mini-Blok za Pisanje, Ručni blok za Bilješke, Popis obveza, Mali Jastučići za Bilješke za Učenike Dječje Škole

20.44 kn 11.27 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a126911

Opis

Opis:

potpuno novi i visoke kvalitete

Karakteristike:

PAPIR ZA BILJEŠKE ГРАДИЕНТНОГО BOJE.Jedinstveni gradient u boji blok za bilješke, привлекающее pozornost podsjetnik na kalendarima, планировщиках, блокнотах, блокнотах, časopisima, proračun kožnom vezova, vratima, prozorima, računalima, televizorima, frižiderima, tablete i sl.

JAKI LJEPILO.Trajno lijepljeni spoj, lako odlijepiti i наклеивается na staklo prozora, drvena vrata, papirnatu vrećicu, plastično kućište, keramičke zid, кафельную zid i tako dalje Papir premium klase od hamer papir, ne растушевывается i ne просвечивается перьевыми, гелевыми i kuglicom olovke.

VIŠENAMJENSKI.Odličan kao poslovni desktop bilješki, dnevnog popisa poslova; mini-pisanje pisma; mali blok za pisanje bilješki u programu, džep ljepljive bilješke, mini bilježnicu i sl. je Idealan za učenika, nastavnika, osoblja, pisaca, čitatelja, umjetnici, trgovci, itd.

STANE U DŽEP. 4 x 5,5 inča, stane u džep, lagan i prenosiv.Naširoko se koristi u školi, poslovnom uredu, kući, kafić, pekaru, knjižare, biblioteke, učionice, restoran, хопспитале.

SAVRŠEN POKLON.Ručni blok za bilješke, koje možete ponijeti sa sobom na put.Vrlo je pogodan za prodavača, nastavnika, studenata, dizajnera, umjetnika, radnika službenika, konobarice, poslovne žene, muškarce, liječnici, medicinske sestre i mnoge druge.

Tehničke karakteristike:

Boja: Kao na slici

Materijal: Papir; Ljepilo

Kapacitet listova: 50 listova/notepad

Veličina: Cca. 10x14cm /3.93x5.51in

Tip lista: Poravnat; S rešetkom; Пунктирный; Prazna

Težina: Oko 60 g

Napomena:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Paket uključuje:

1 Komad Papira za bilješke

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Jastučići za bilješke
Lice Slobodan list
Ljepljiv ili ne No
Broj modela Ljepljive bilješke bilješke
Funkcija Ukras
подгонянный No
Magnetizam No
Podrijetlo Kontinentalna Kina