ResMed S9 S10 Ventilator Quattro Dream Maska za usta i nos Univerzalna Maska za Spavanje, Pribor Originalnog Proizvoda

1 958.89 kn 1 057.83 kn

  • Oznake: ventilator
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a128502

Opis

Полнолицевая CPAP-maska ResMed Mirage Quattro™ ima nekoliko zona za podešavanje za maksimalnu udobno nošenje i brtve.Maska za cijelo lice - odlično rješenje za one koji često začepljen nos, i njezin je korisno imati pri ruci u slučaju dosadne prehlade ili alergije.To полнолицевая maska koja prekriva cijeli nos i usta.

Karakteristike

Dupli Стеновая jastuk

Brojčanik MicroFit

Izvrstan dizajn

Na raspolaganju su četiri veličine

Dvostruki zračni jastuk

Mirage Quattro opremljen двухстенной jastuk dizajniran za nadogradnje za brtvljenje, koja će naliježu na prednjoj strani, pomažući spremiti nepropusnost za vrijeme vožnje.Jastuk je također čvrsto odgovara na подбородку, kako bi se bolje prilagoditi pokrete čeljusti tijekom spavanja.

Brojčanik MicroFit

Brojčanik MicroFit omogućava korisnicima CPAP pronaći pravu slijetanje pomoću 24 male postupne prilagodbe.Jastuk s dvostrukim stijenkama i čelo kreću u tandemu kada se okreće brojčanik.Ovaj dizajn je namijenjen za otklanjanje poteškoća s nastavak "prvi put" i osigura da nije bilo potrebno pretjerano stegnuti šlem maske.

Izvrstan dizajn

Mirage Quattro opremljen sa detaljima koji se mogu rastaviti za čišćenje i održavanje.Stezaljke za pokrivala za glavu omogućuju da skinu masku, bez skidanja šlem, da se smanjuje broj prilagodbe potrebne prije svake upotrebe.

Na raspolaganju su četiri veličine

Mirage Quattro dostupan u varijantama Extra Small, Small, Medium ili Large.

Naši

Anonymous

Proizvod je odličan, kvaliteta Ja ću napasti!

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Spavanje i Hrkanje
Vrsta Stezaljka Za Nos Protiv Hrkanja