Soft vodootporan bacača igrališta valjkom žuljeva bacača igrališta žuljeva слипчивые štitnici za kurje oči kurje oči smanjuju pritisak cipela imaju болячку Nogu žuljeva bi se olakšalo

16.62 kn 11.13 kn

  • Oznake: mat, Cijele Čarapa, sredstva za njegu stopala, štitnici za noge
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a128721

Opis

Soft vodootporan bacača igrališta valjkom žuljeva bacača igrališta žuljeva слипчивые štitnici za kurje oči kurje oči smanjuju pritisak cipela imaju болячку Nogu žuljeva bi se olakšalo

Karakteristike

Zaštitite svoja stopala i prsti od bolnih žuljeva, prekriti ih našim debelim podržava jastučića za kurje.Naš jastuk za kurje mogu pomoći prikriti bolne i osjetljive kurje oči, tako da možete trčati, skakati, igrati, raditi i baviti se sportom, ne uzrokuje dodatni nemir.

Opis

- Boja: Tjelesni

- Materijal: spužva.

- Veličina: kao na slici

- Glavna funkcija: mekana pjena jastuci od žuljeva pomažu da se smanji pritisak i trenje cipela, dobro štite čarapa i stopalo, mogu se koristiti za šetnju, jogging, kretanje i čine vaše stopalo više udoban.

- Mekani materijal: izrađen od kvalitetnog латексного mekog pjenastog materijala, udobna na dodir, fleksibilan i vodootporan, dovoljno izdržljiv za dugotrajno korištenje.

- Jednostavan za korištenje: jednostavno je zalijepljen uz pomoć samoljepljive strukture, čvrsto drži na mjestu i ne će se kretati cijeli dan, vodootporan materijal osigurava da on ne natopljene kasnije.

Napomena:

1. Molimo, imajte na umu da zbog prikaza na monitoru računala boja može imati neke razlike između slike i pravi proizvod.

2. Pri ručnom mjerenju razlika je 2-3%.

3. Kada ste dobili proizvod, ako naiđete na bilo kakve probleme, molimo vas, kontaktirajte nas.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Maska Za Zaštitu Мозолистого Burzitis palca stopala, Flaster za Stopala, Za njegu stopala, Za njegu stopala, Sredstvo za njegu stopala, Jastučići za Uši Jastuka
Naziv БОЛУОЙИН
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Tip elementa Sredstvo za njegu stopala
Broj 1 list (15 penija)
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Spužva.