Kabel adapter, kompatibilan s Micro HDMI priključak za spajanje na HDMI kompatibilnim спиральному kabel Slim Extreme / Thin for4K, kanal za povrat 3D zvuka (2,5 m/8,2 ft)

104.82 kn

  • Oznake: sat slim 3d, 3d tanka джиговая duboko блесна, hdmi muški ženski 3 m, hdmi micro mini muški, mikro-muška spool hdmi, opružni priključak hdmi priključak, iznimno je tanka upaljač, hdmi ženski muški 1, hrana i piće ski amroe 3d, ekstremni 3d majica
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a129095

Opis

100% Potpuno novi i kvalitetan

Količina: 1 komad

Specifikacija:

Micro HDMI je kompatibilan sa HDMI-kompatibilan kabel: Micro HDMI je kompatibilan sa HDMI-kompatibilnu spiralni produžni kabel, spiralni spiralni kabel izuzetno rastezljiv do 2,5 metara, normalan rastegnut do 1,8 metara.

HDMI je kompatibilan s Micro HDMI kompatibilan kabel 4K kompatibilan s velikom brzinom HDMI kompatibilan s hi-speed certificirano sučelje Ethernet Ethernet kanal, kanal za povrat zvuka, podršku za 3D, mogućnosti razlučivosti 4K, dodatni prostori boja i surround zvuk Dolby.

Spiralni kabel kompatibilan s HDMI i Micro HDMI, lagan za korištenje i dovoljno mali da stane u džep ili prednjem džepu držač fotoaparata / kamkordera.

Kabel slim Extreme / thin micro HDMI je kompatibilan sa HDMI-kompatibilan, fleksibilan kabel promjera 3 mm Je na 85% tanji i 4 puta fleksibilniji nego standardni HDMI.

Kompatibilan sa HDMI kabel Micro-HDMI-compatible ima odlične performanse, 24-каратные zlatni kontakti osiguravaju integritet signala.Visoka stopa izračunata je za 10,2 Gbit/s.

Duljina kabela 8,2 ft ft

Tip kabela HDMI-kompatibilnu

Vrsta priključnice HDMI kompatibilan, Micro HDMI-kompatibilnu

Brzina prijenosa podataka 10,2 гигабит_ u sekundi

Veličina 2,5 M/8,2 ft

Ovaj kabel koji je kompatibilan s Micro HDMI i kompatibilan sa HDMI, ima pozlaćeni konektori, otporan na koroziju kako bi se osigurala čistoća signala.

Podrška maksimalne razlučivosti 4K 60Hz, 1440p, 1080p, 1080i, 720p, 480p i 480i

Podrška za 3D, kanala Ethernet i kanal za povrat zvuka

Izuzetno tanak / tanak i fleksibilan spiralni kabel kompatibilan s HDMI mikropriključkom i kompatibilan s HDMI priključkom, zgodan za nositi sa sobom.Možete uzeti ga sa sobom gdje god idete, ne treba kupiti puno kablova.

Pogodan za Gopro, akcijske kamere, HD video kamera, digitalni fotoaparati, medijski centar, HDTV uređaja, projektora, monitora, dvr, Blu-ray player i mnogo drugog.

Plaćanje:

Sada primamo samo Strah.Nadam se da ćeš razumjeti.

Upozorenje: molimo vas da nam svoj pin broj, koji mora biti ispunjen u obliku dostave.

Podaci o dostavi:

Preporučenom авиапочту Kine/registriranu авиапочту Singapura ili ePacket iz Kine (SAD, Rusija), trebat će vam oko 14-35 radnih dana, a možete ga pratiti na web stranici Pošte Kine/web-stranici Pošte Singapura

Molimo vas, pobrinite se da je adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave. Napomena: U skladu sa zahtjevima poštanskog ureda, za prijatelje iz Ruske Federacije, molimo, ostavite svoje puno ime, hvala!

Ako niste primili njegovu parcelu u roku od 35 dana od dana slanja, molim kontaktirajte me, puno vam hvala.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

Kontaktirajte nas:

Molimo vas, ostavite poruku ili nam pišite na e-mail za bilo kakve upite.

Molimo, kontaktirajte nas putem TradeManager

TradeManager: cn1519063190jvmw

Tel. : +0086 150 1929 1768

O komentar:

Ako ste zadovoljni mojim robom, molimo vas da ostavite pozitivan savjet za mene, kao i ostavite mi ocjenu od 5 zvjezdica.Ja također ostavljam vam pozitivnu ocjenu.

Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja, molimo, kontaktirajte me na poruku ili razgovor sa mnom, kad sam online, prije nego što ostavite komentar.Ja ću učiniti sve što je moguće, za rješavanje pitanja i problema.

Druge Politike:

Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

Ako vam je potrebno, da biste pisali smo najnižu cijenu na računu za isporuku, molimo vas da ostavite poruku prilikom plaćanja.

Na sve poruke će biti odgovoreno u roku od 24 sata.Ako niste dobili naš odgovor, molim vas, pošaljite svoj post ponovno, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ugodan vam boravak u moj dućan, dobar dan!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip USB Standardni
Pakiranje No
Korištenje Skladište, Računalo, MP3 / MP4 Player, Inteligentni uređaji, Set-top box, HDMI
Paket Komplet 1
Naziv АпперФу
Certifikacija Nema
Broj modela Tip je Čovjek Čovjeku
Podrijetlo Kontinentalna Kina