Miallo Kristalno Rhinestones Trake Za Kosu Tiaras Perle Krune Vjenčanje College Diplomski Pribor Za Kosu Za Žene, Djevojčice Modni Glavobolje Ukras

61.12 kn 42.77 kn

  • Oznake: vjenčanje pribor u viktorijanskom stilu, pribor gintama, stavite pribor za kosu, nakit za vjenčanje pribor, nesigurnim hlače, crown gospodin, ukrasi za kosu fiy, цитамин za ženske kose, pojasevi djeveruše, tijara tia
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a12999

Opis

Miallo, umetnut ručno austrijskim štrasom i хрусталем, srebrni svadbeni tiaras od цинкового legure za žene.

Sjajna gorski kristal s više površina.Materijal od цинкового legure, zaštita okoliša, netoksični, otporan na koroziju, bez hrđe.Debelo pokriće od plemenitih metala, trajan sjaj.

Optočena ručno gorski kristal.Izuzetna zanatstvu.

Savršen dodatak za kosu na plažu vjenčanje, za prijeme u vrtu ili za gostujući nevjeste; Također je pogodno za službene prijeme u državi posjed; Oživite svoje kovrče za ljetnih zabava uz pomoć raskošnih ukrasa u šumarstvu stilu.

Vjenčanje, nevjesta djeverušama, maturalnu večer, odmor za zurke, Valentinovo, rođendan, Božić, pokloni za posebne prigode, blagdane ili юбилеям: idealno za dodavanje kapljice luksuz, inspiriranim prirodom, u bilo koju frizuru.Molimo, imajte na umu: dimenzije svih naših proizvoda su izražene pri ručnom mjerenju, moguća je pogreška od 1-2 cm, molimo za razumijevanje.Molimo vas, provedite razlika između zračne legure i željezne legure.Proizvodi Miallo se koriste u materijalima od цинкового legure, cink legura siguran za zdravlje, нетоксичен, cijena će biti skuplji.Naši proizvodi su certificirani SGS i CNAS, što garantira kvalitetu.Ručni rad, ograničen broj, ako vam je potrebno više nego na zalihi, molimo vas, kontaktirajte nas, hvala.

Pridružite se grupi navijača miallo i dobiti više prijedloga primajte u mogućnosti primati darove za besplatno.

Otići u dućan miallo, отсканировав QR koda pomoću aplikacije Ali, i kliknite "Subscribe" da se pridruže grupi navijača miallo.Zatim idite na "Kanale". kliknite na poruku i pronađite poruku s prijedlogom da se kuponi su samo za fanove i ekskluzivne popuste.Također imate mogućnost da besplatno dobiti robu i poklone trgovine miallo.

1. Ako naši proizvodi ste zadovoljni ili vam se sviđa, možete kliknuti na ikonu u obliku srca, dodati listu želja ili putem Facebook VK i druge socijalne programe podijeliti svoju sreću s prijateljima.Mi ćemo pokušati na neki način pružiti vam više popuste pri sljedećoj rezervaciji.

2. Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas.

Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim projektima i usluge.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim projektima i uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem s pomoću najbolju službu za korisnike.

Nadamo se da svatko može počiniti prekrasan shopping u mom dućanu!Da biste uspjeli, mi se oslanjamo na zadovoljstvo naših kupaca.Dakle, vaše povratne informacije su vrlo važne za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodima ili uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu, puno vam hvala!

Ako niste zadovoljni narudžbom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Možemo raditi zajedno, za rješavanje bilo kakvih problema.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralne (3 zvjezdice) ili negativan (1-2 zvjezdice) savjet.Mi ćemo pokušati riješiti ovaj problem, dati vam sretan raspoloženje za kupovinu.Hvala!

3. Nadamo se da ćete biti u mogućnosti dodati više slika u savjet.Podijelite svoju ljepotu i sreću s ljudima diljem svijeta.Hvala za vašu podršku.

Naši

Anonymous

Jako lijepo, preporučujem, vrlo brza dostava .. Dostava se obavlja vrlo brzo .. Slatki, preporučio bih ga

Anonymous

Dobar, čvrst metal. Izgleda lijepo, kamenje je sve na mjestu, prodavatelj je pokušao pravilno pakirati. Jedinstveno preporučujem prodavatelja i trgovina⭐⭐⭐⭐⭐

Anonymous

Vrlo lijepo, a sunce ne sja. Oduševljenje!

Anonymous

Stigli brzo, preporučujem

Anonymous

Puno vam hvala dragi prijatelj je stvarno prekrasna

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Odjeća za kosu
Spol Žene
Blagdanski darovi Pokloni za Valentinovo, Obljetnica pokloni, Darove na maturalnu večer, Plaža vjenčanje pokloni
Prigode Svadbene svečanosti, Majčin dan, Večernja zabava, Božić, Noć vještica
Podrijetlo Kontinentalna Kina
CN Zhejiang
Boja Srebro
ručni rad DA
Odjel Žene, Mladenka, Bridesmaids, Djevojke, Zvijezda, Dama, Ženski
Neto težina 34g
Vrsta metala Cink legura
Pakiranje 1 kom./opp Dobra sigurna ambalaža
Broj modela TS-J121
Stil Klasični, Ультрамодные model
Elegantan ili Moderan Ультрамодные model
Oblik\uzorak BILJKA
Materijal Gorski kristal
Naziv Миалло