Grickalica Od Nehrđajućeg Čelika Ultra-Tanki Grickalica Stručni Clippersa Za Manikuru I Grickalica Pribor

13.44 kn 6.72 kn

  • Oznake: stroj za šišanje noktiju, sklopivi pisaći stroj za šišanje noktiju, grickalice za nokte na nožnim prstima sa dugim ostvarive domete, tanka je stroj za šišanje noktiju, ultra-tanki clamshell to je stroj za šišanje noktiju
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a130685

Opis

Opis:

Materijal: Nehrđajući čelik

Veličina: Približno 6,2 * 1,4 cm

Debljina: Oko 0,5 cm

Težina: Približno 16 g

Boja: Srebrna/Crna

Paket uključuje:

1 * grickalica

TANAK DIZAJN - jedinstvena i originalna sklopivi dizajn štipaljke za nokte u kombinaciji s preciznim tehnologiju proizvodnje čini mašinu za šišanje noktiju debljine od samo 0,2 inča ультратонкой i kompaktan. Ona dolazi s prstenom, koji se može pričvrstiti na tipke za jednostavnu za nošenje i skladištenje.

Visokokvalitetni nehrđajući ČELIK - Profesionalni grickalica za nokte izrađeni su od nehrđajućeg čelika zdravstveno klase visoke gustoće, nož oštar i trajan, čvrst i precizno rezanje, vodonepropusnost i zaštita od hrđe

ERGONOMSKI DIZAJN - Ergonomski grickalica lakše kontrolirati, oni su pruned nokte glatko i lako, sprečavaju razgradnju urastao nokat i nokte na nogama, pružaju komfor pri rezanju noktiju.

IZNIMAN OKRETNI MOMENT PRILIKOM REZANJA zbog više duge poluge u kombinaciji sa širokim 15-milimetarskim rezanje spužvom pružaju маникюрной pisaćem stroju KLIPP snagu potrebnu za easy cut čvrste nokte na nožnim prstima.

TEHNOLOGIJA VAKUUMSKE PREMAZIVANJA pruža glatke, luksuzno матово-crni premaz, koji će stajati nekoliko godina korištenja.Sa svojim sofisticiranim izgledom i snažnim performansama.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Primjena Prst
Tip elementa Stroj za šišanje i Trimer
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Materijal Od Nehrđajućeg Čelika