Kuhinjski Prostor Aluminijska Umivaonik Odvodnim Stalak Za Prtljagu Spužve Držač Slavine Сливное Otvor Za Sapun Pukovnije Košarica Organizator Pribor Za Kupaonice

89.80 kn 61.98 kn

  • Oznake: stalak za prtljagu spužve za odvod sudopera, zlatna suđe za kuhanje /, dodatna oprema za bazen od aluminija, otoman za pohranu stvari, Kuhinja, polica
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a132037

Opis

opišite

Držač za kuhinjski spužve, koja se također možete objesiti u kupaonici kao držača za sapun i četkice, štedi prostor i održava red u kuhinji / u kupaonici.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA: Držač spužve za slavine ima navoje, nema alata nije potrebna, on radi za upotrebu nakon zatezanja, kao i lako rastaviti i očistiti.

Антикоррозийный: Proizvedeno u trajanju od aluminijske legure, ovaj aluminij otporan je na koroziju, высокопрочен, izdržljiva i otporan je na koroziju, posebno pogodan za kuhinje, kupaonice i vlažne prostorije.

Odgovara većini standarda veličina cijevi za kuhinjske slavine i cijevi za tuš u kupaonici, možete ga koristiti za kuhinje, kupaonice i svugdje gdje imate cijevi na željenu veličinu.

Boja: kao na slici

Materijal: Aluminij

Veličina: dužina 30 cm

Naši

Anonymous

Sve je super, mišljenja o proizvodu opis, dostava швидка. Preporučujem proizvod

Anonymous

Došao Slomljena

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Metalne
Podrijetlo Kontinentalna Kina