CLOOCL Muška t-shirt Polinezijski Zlatni grbavac promatranje 3D Uzorak Ženska Majica Kratkih Rukava Funky Ulične Casual Vrhovima

138.92 kn 81.99 kn

  • Oznake: havaji, polinezijski plemenske majice za muškarce, полинезийская odijevanje, t-shirt im a ray of sunshine fuking, Majice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a13485

Opis

Dobrodošli u moj dućan VELIČINA: ● Naš proizvod je azijske veličine!Ne veličina DOLARA / Eura!!Molimo, odaberite 1-2 veličine više!

Održavanje:

● Ako niste zadovoljni, kontaktirajte nas, kako bi riješio problem, želimo vam ugodan shopping ovdje Boja: ● Kao što je prikazano na slikama (stvarni proizvod će izgledati isto kao na slici, međutim, mogu biti male razlike u bojama zbog efekta rasvjete na slici, ili postavke monitora sudionika natječaja) Napomena o materijalu: ● Svi naši proizvodi izrađeni su od poliestera i spandex (90% poliester, 10% elastan).Nije pamuk.tako da se nadam da ćete moći razumjeti.Napomena za slike: ● Slika se ispisuje s obje strane, obično stražnja strana je isto kao i prednji.Unutarnji dio proizvoda bijele boje.

Dostava:

● Roba će biti poslana u roku od 1-3 radna dana nakon što smo potvrdili vašu uplatu.Molimo vas javite mi u roku od 1-2 dana, da je vaša adresa ispravna ● Prije narudžbe, molimo kontaktirajte nas, kako bi potvrdili željeni vama na način dostave.Šaljemo robu avionom Kine, EMS, DHL-om. obično, brza dostava, kao što EMS, DHL, obično traje od 5-7 radnih dana.Kina-pošte obično traje 10-25 radnih dana. ● Zbog složenosti međunarodna logistika je to gubljenje vremena na carinjenje, pa vas molimo, strpljivo čekajte kad ne dobijete svoju robu na vrijeme.Ako ne primite robu u roku od trideset dana, molimo vas, kontaktirajte nas, i onda ću vas pratiti.Plaćanje: ● primamo preko Alipay, T/T, Western Union, kreditne kartice, Moneybookers, bankovni transfer i drugi načini plaćanja.Ako imate poteškoća s plaćanjem, molimo, kontaktirajte nas za pomoć.Naše usluge: ● nudimo visoko kvalitetan proizvod. ● Ako želite kupiti veliki broj, molimo pošaljite nam e-mail, mi ćemo vam pružiti najbolju cijenu! ● Molimo, pobrinite se da vaše ime, adresu, poštanski broj i sl. navedeni u cijelosti i ispravno. ● Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostaviti negativnu ili neutralnu ocjenu.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio te probleme i da ste zadovoljni.Zahvaljujemo na žalbu u gamesalor! ● Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu.Budite sigurni, mi ćemo učiniti isto.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Rukava Kratak Rukav
Vrsta tkanine Čohe
Vrsta ispisa muška majica kratkih rukava
Muški stil Casual majica хипстерская
Dužina rukava (cm) Kratko
Применимый sezone Ljeto
Tip vrhova Tees
Tip elementa Vrh
stil 1 poklon бойфренду
Tip slike S printevima
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Veličina Azijski Veličina S-7XL
S kapuljačom No
Ogrlica za pse O-izrez u Obliku
Materijal Polyester, Elastan
Spol MUŽ
Stil T-shirt s punim 3D ispis
Korisna scena Casual cipele