7 Čakra Шестиугольная Stup Kristalno Жезлы Spot Energetski Kamen Ljekovita Kristali Kvarca Reiki Meditacija Balansiranje Сращивание Dragog Kamenja

83.94 kn 42.84 kn

  • Oznake: Kristali i Kamenje Ljekovita, kristali, VAZA, obloge od kamena, цитриновая grozd
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a135606

Opis

Što je Energija Čakri?

Svaka čakra predstavlja fizičko, emocionalno ili psihičko stanje, pomaže obogatiti svoj duh i blagostanje Kamenje čakra se koriste za svakodnevno balansiranje čakri i poboljšanje njihovog ozdravljenja.

-- Ametist: On štiti svoju pravu ljubav, i to traje vječno.Možete ga koristiti ako ste skloni negativnim potrošačkom raspoloženju, jer on ima jaku iscjeljujuću snagu.

-- Содалит: Znači osobito čist, Fizički, Вишуддха upravlja komunikacijom.Ментально on upravlja беглым razmišljanja i osjećaj sigurnosti.

-- Lapis lazuli: koristi se za ublažavanje nesanice, problema s vidom i sluhom.On je također koristan za liječenje bolesti grla, pluća, thymus, koštane srži i imunološkog sustava.

-- Zeleni aventurin: Poznat kao "Kamen mogućnosti", smatra najviše sreće od svih kristala, posebno u manifestaciji, blagostanja i bogatstva ili za povećanje pažnje u natjecanjima ili kockanju.

-- Tiger eye: je moćan kamen hrabrosti i zaštite, te može zaštititi od "zla" oči.To je vrlo uzemljenje kamen koji može donijeti jasnoću uma, koncentracije i emocionalne ravnoteže.

-- Crveni ahat: To je dobar zaštitni kamen, уравновешивающий energiju yin-yang, hrabrost, zaštitu, liječenje i sedativa.

-- Crveni jaspis: pomaže da se regulira metaboličke procese u tijelu, dajući mu snagu i vitalnost, a također se povećava fizičku izdržljivost.

Upućivanje uključuje: 1 kom. šesterokutna stupovi 7Chakra. (Oko 48 mm dužina)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

To je prirodni materijal DA
Stil Moderan stil
Tema MASKOTA
Veličina točke 13*48 mm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Koplje Хрустальной Štapići
Regionalna posebnost Kina
Proizvod 7 Imbus Čakre
Težina Approx 12-15g
Materijal CRYSTAL, prirodni kristali, стонны
Obrada veza 7 kamenja čakre
Boja kako je pokazao
Oblik шестиугольная stup