Kolumbijski Smanjuju Zone, vježbe Za Struk, Pogon Tijela, Kontrola Trbuh, fajas, Donje Rublje Za Mršavljenje, Ženski Korzet, Korektivni Rublje Za Stražnjicu

407.37 kn 203.72 kn

  • Oznake: steznik za kupanje, poznati trener je za struk, gen ховерборд, 6 trbušni ples, nesigurnim hlače, body - odijelo faja, organizovano donje rublje, heroji ženskog donjeg rublja, korzeti rebra, bustier tregeri
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a13673

Opis

Elastična Meka tkiva s visokom Kompresijom

Prozračan i udoban

Jednostavan i ugodan za kožu

Влагоотводящий i zdrav fin krojenje

Kvalitetan i izdržljiv

Dobro dizajnirane za dugotrajno korištenje

Ne rastrgan na komade/suza lako Stil Gaćice sa čipkom

Idealno za određivanje vaših zavoja

Perms i lagodan завивание

Elegantne držači rubove, kako bi se izbjeglo закатывания Jedinstveni dizajn Fajas Colombianas:

Naša korektivni posteljina s 4-рядными kopče-kuke sprijeda osigurava vrhunsku kontrolu kompresije na trbuhu, maksimalno prilagođavanje liniju struka, dati vam više tanak savijanje struka.Kompresija, osnovana oko srednjem dijelu tijela, ispravlja držanje stojeći ili sjedeći položaj tijekom rada.Pomaže poboljšati vaše držanje.

U Obliku Push-Up Dizajn grudi:

Naš ispravak vrijednosti steznik za tijelo s posebnim X-izrez s prednje, koji sprječava отвисание, čini vaše grudi više izravnih i atraktivan, a 2 podesive naramenice praktičniji regulirati ovaj steznik za vježbanje struka, učinkovito jača klonuo masti ispod pazuha i leđa, da bi vaše tijelo bez комочков, nepravilnosti ili dimenzije, dati vam prirodan više suptilan ženski savijanje.

Vrhunske kompresije materijali:

Vježbe za struk izrađen je od kvalitetne tkanine s visokom kompresijom.Vanjski sloj: mrežaste tkanine sa zaštitom od kuke za duži vijek trajanja proizvoda; Unutarnji sloj upija znoj i diše, a ne propušta znoj i vlagu, omogućava vam ga nositi cijeli dan, neće biti začepljen.Ovaj body шейпер također odlično kao postoperativni pojasevi, columbia послеродового korektivno rublje, korektivno rublje za podizanja stražnjice.

Послеродовое oporavak:

To korektivni body se može koristiti kao kompresije donje rublje za liposukcije u procesu oporavka, ona može kontrolirati trbuščić, da se smanji struk i dati vam pravo držanje.Naš korzet je idealan za nošenje nakon porođaja pruža potrebnu podršku i kompresiju kako bi vaš trbuh vratio svoj izvorni oblik.

Jednostavan za korištenje:

Gaćice sa čipkom, koji bolje облегают bedra i za izbjegavanje problema i neugodnosti uzrokovane скручиванием tkiva na nogama. Naše gaćice za zatezanje stražnjice imaju ekskluzivni dizajn gaćica, što čini više zgodan i jednostavan za izlet u kupaonicu, bez skidanja утягивающее sredstvo za struk.

Naši

Anonymous

эКСЕЛЕНТЕ

Dodaj recenziju

Više informacija

Spol Žene
Korektivne Donje Rublje Body
Vrsta tkanine Čohe
Vrhunske kompresije materijali kolumbijska послеродовое korektivne donje rublje, korektivne donje rublje za podizanja stražnjice.
Vrstu podrške Bez žica
U Obliku Push-Up Dizajn grudi pogon tijela
Naziv Riba Гарольтео
Materijal Polyester, Najlon, Rastezanje i Elastan
Kontrolu nad trbuščić фахас утягивающее donje rublje
Ženski Korzet Korektivne donje Rublje za Zatezanje stražnjice
Tip elementa Шейперы
vježbe za struk body shaper Kolumbijski Редуктивные Zone
Razinu kontrole Tvrtka
Jednostavan za korištenje Stil Gaćice sa čipkom
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Debljina Standardni
Послеродовое oporavak Korektivni Body
Непристойная slika No
Jedinstveni dizajn Fajas Colombianas 3-Redni kuka/4-redni kuka
CN Guangdong
Ukras Čipka
Seksualno potiču na razmišljanje No