Novi Zamjenski daljinski upravljač Za Samsung AH59-01778P AH59-01778S AH59-01643H AH59-01643Z DVD Sustav kućnog kina

92.76 kn 82.57 kn

  • Oznake: programiranje univerzalni daljinski upravljač, outlander univerzalni dvd, kućište daljinskog upravljača ah59, daljinski univerzalni philips dvd, mali daljinski upravljač za samsung, daljinski upravljač za samsung hp, ah59 upravljanje 02550, upravljanje daljinskim upravljačem samsung, originalni daljinski upravljač ah59, daljinski upravljač za samsung pelican
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a138323

Opis

Opis

1. 100% Novo visoke Kvalitete daljinski upravljač

2. Mini-red je 1 komadu, baterije u kompletu ne dolaze

3. Standardna ambalaža sa zaštitom od ushićenje filma

4. Napomena: Ovo je zamjenjiva daljinski upravljač, mi ne možemo garantirati da su svi gumbi rade u potpunosti je kompatibilan s originalnim modelom, ali je glavna funkcija radi odlično, ako vam je potrebna posebna funkcija, molimo vas da pažljivo provjerite raspored gumba na slici, ako to odgovara vašim potrebama.Hvala

Garancija

1. Svi proizvodi testirani su u dobrom stanju i da će biti isporučen u roku od obećane datuma isporuke.

2. Ako vam nije potreban proizvod, molimo vas, vratite nam ga u roku od 7 dana za povrat, kupac snosi odgovornost za troškove dostave.

3. Ako je proizvod neispravan u roku od 3 mjeseca, možemo vam poslati zamjenu, bez dodatnih naknada ili ponuditi povrat nakon primitka defektni proizvod.

Naši

Mi cijenimo vaše poslovanje, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu, što je iznimno važno kako bi naš shop postao jači, vaše priznanje će nas više samopouzdanja u razvoju poslovanja i poboljšanju usluga za vas.

NAPOMENA: Kupci u Rusiji je potrebno navesti: ime i prezime, uključujući i prezime!

Uspješnih i Sretnih ponude!!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Pakiranje No
Bežična veza IR
Korištenje Univerzalni
Naziv Pazite da iskošeni
Učestalost 433 Mhz
Kanal 3