Široke Hlače Su Čvrste Ženske Hlače S Visokim Strukom Nabrane Slobodne Svakodnevne Elegantne Ženske Korejski Elegantan I Šik Svakodnevne Školske Hlače Za Djevojčice

71.30 kn 34.24 kn

  • Oznake: visoki zapadni široke hlače, dovoljno čipke, hlače s visokim strukom, pune hlače za djevojčice, hlače dužine do telad crne boje, setove hlače palid, elastične hlače ženske baršun, hlače hipik za djevojčice, setove hlače palasso, baršun široke hlače palazzo, ženske cipele su de
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a138739

Opis

Opis proizvoda:

Veličina: S M L XL 2XL 3XL

Materijal: Poliester

Uzorak: Puna

Boja: Kao na slici

Mjerna jedinica: 1 komad

(S) Dužina: 88 cm Obim bedara: 104 cm, Širina potkoljenice: 50 cm

(M) Dužina: 89 cm Obim bedara: 108 cm, Opseg potkoljenice: 52 cm

(L) Dužina: 90 cm Obim bedara: 112 cm, opseg potkoljenice: 54 cm

(XL) Dužina: 91 cm Obim bedara: 116 cm, Opseg potkoljenice: 56 cm

(2XL) Dužina: 92 cm Obim bedara: 120 cm, Opseg potkoljenice: 58 cm

(2XL) Dužina: 93 cm Obim bedara: 124 cm, Opseg potkoljenice: 60 cm

Značajke: 1 cm = 0,393 inča, 1 inch = 2,54 cm

O boji:

Kao što znate, različite računala prikazuju drugačije boje, boja samog proizvoda može se neznatno razlikovati od boje na sljedećim slikama.

O veličini:

1. Molimo vas da pažljivo pročitate tablici veličina prije kupnje robe, ako vi ne znate kako odabrati veličinu, molimo kontaktirajte naš tim za podršku kupcima

2. Molimo, imajte na umu razliku u 2-3 cm zbog ručnog mjerenja. (1 cm = 0,39 inča, 1 inch = 2,54 cm)

3. Odaberite veći broj, ako se vaša veličina nalazi između dvije dimenzije.

O slici Fotografije proizvoda u skladu sa zahtjevima.Boja proizvoda se može razlikovati zbog bljeskalice kamere, osvjetljenje, postavke monitora.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

O Isporuci

Nakon plaćanja vaše narudžbe šaljemo vam paket u roku od 5 radnih dana, osim blagdanskih dana.KUPAC snosi punu ODGOVORNOST za carinjenje robe.Što se tiče vremena isporuke, što vam je potrebno unaprijed razjasniti informacije o vremenu isporuke u svoju zemlju. O povratku U slučaju dobivanja neispravne ili krivo robe, poslat ćemo vam robu ponovo ili ćemo vam vratiti novac.Korisnici trebaju provjeriti sve proizvode pri dobivanju i obavijestite nas u roku od 3 radna dana, ako neki dio nedostaje ili je oštećen.Mi ne povrat troškove dostave prilikom vraćanja robe bez nedostataka.

U roku od 14 dana nakon primitka proizvod možete vratiti natrag.Kupci su odgovorni za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

O povratne informacije

Učinite nam uslugu, ostavite pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni narudžbom i robe.Molim vas, molim vas, ne žurite ostaviti nas negativne povratne informacije, ako ste nezadovoljni s narudžbama, ali ostavite nam priliku riješiti za vas.Mi ćemo se potruditi da vas zadovoljiti.Adresa dobivanje Navedite svoje ime i prezime i kućni broj na vašoj adresi za dostavu, kada se napravi red, jer u Rusiji sada djeluje novo pravilo: pošta neće poslati vam uputili, ako se ne napisati puno ime i prezime.Konačno, ne preuzimamo odgovornost.

Naši

Anonymous

Hlače su došli su vrlo kratke, iako bi svoju veličinu, otvorena je rasprava o povratu novca, spor je bio zatvoren i novac vraćen nisu bili. Ne preporučujem!

Anonymous

Ne kupujte ove hlače!!!!! Ne odgovara slike! Prvo, prošlo je dva mjeseca. Drugo: hlače su vrlo lagane, kratke! I просвечивай prenese!!! Rast 170 - to je vrlo malo! I tijelo se sve trese od tkanine

Dodaj recenziju

Više informacija

Prednji stil Stana
Hlače-teretni Hlače capri
Elastičnost Mali istezanje
Vrsta tkanine Čohe
1 Ženske sportske hlače
Materijal Polyester
Hlače оверсайз hlače capri
Dužina Full Length
Tip slike Solidan
Tip sadnje SLOBODAN
sportske hlače Ženske sportske hlače
Dob 25-34
ženska odjeća 2021 Žene u Ulične Odjeće
Брючные Kostimi Hlače za Žene
Stil hlače Široke Hlače za Noge
Ukras Огорченный
Naziv Najveća Slast
Stil Casual cipele
Podrijetlo Kontinentalna Kina
traper hlače ženska odjeća ljeto 2021
Broj modela 220591
Sezone Ljeto
Ženske hlače y2k
харадзюку hlače u kavez