Obrt Bušilice Cvijet Zanat Punchers Za Papirnatih Rukotvorina DIY Pogon Albuma Uređaj Za Utiskivanje Дыроколов Za Proizvodnju Kartona Papir

13.22 kn 5.56 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a139977

Opis

Opis:

Rezač za cvijeće od papira izrađen od vanjskog kućišta i ima donji poklopac za pohranu uzoraka. Ona je pogodna za bijeli papir, EVA i transparentan rad.To je naširoko koristi za rukotvorina, čestitki, blagdanskih čestitki i rukotvorina.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Cvjetni Zanatske Udarci

Materijal: ABS + rafting

Veličina: oko 6.3*4.9*3.9 cm/2.48*1.92*1.53 palac

Veličina rezanja: oko 1,3-1,5 cm /0,51-0,59 inča (malo se razlikuje u zavisnosti od različitih oblika)

Upotreba: dekoracija, dar

Pakiranje list:

Bušilica za utiskivanje papira * 1 kom.

Napomene:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kut snimanja postoji razlika u boji proizvoda, molimo za razumijevanje.

2. Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. [Jednostavno pritiskom i izrežite] Štedi vam zabrinutost o tome da je vojska ona se zaglavi u пазу, šilo Obrtni omogućuje jednostavno pritisnuti i izrezati željenu sliku, jer medusobno štap brzo odbija.

2. [Očuvana donja poklopac] Bušilica za papir, reljefni praktičan za sprječavanje gubitka slike na bilo kojoj lokaciji, opremljen sa poklopcem i na dnu, malim i jednostavan za korištenje.

3. [Većina primjenjivih materijala] Bušilica za cvijeće, koristan za stvaranje rupa odličan oblik, široko se koristi za bijeli papir, EVA, transparentan papira i drugih materijala, izbjegavajući korištenje previše debelog papira.

4. [Višenamjenska primjena] se Koristi kao božićni dar za djecu, sinove, kćeri i mlade, bušilica od крафтовой papira pogodan za diy, čestitke za rođendan rođendanske čestitke i перфораторов, krase vaše poklone, kutije i razglednice.

5. [Izdržljiv materijal] Izdržljiv da ste mogli dugo baviti рукоделием, bušilica za papir radova izrađen je od izdržljivog materijala i čvrste vanjske ovojnice s oštrim domaćim oštricom.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina