2в1 za Punjenje sredstvom za Brtvljenje Vrećica Plastična Ambalaža sredstvo za Brtvljenje Термозакрепляющие Paketa Prijenosni Stroj Za brtvljenje stroj Термосумка Brtvljenje Za Skladištenje Proizvoda Kuhinja

110.82 kn 56.49 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a140130

Opis

Karakteristike:

1. Термосвариватель "dva u jednom": Ovaj mini-bager paketa je vrlo pogodna za pakiranje i sprečavanje отсыревания hrane i pića.

2. Ekološki punjiva USB-kabel: dolazi sa antenskim priključkom, uređaj je opremljen punjive kabela za napajanje, tako da možete ga koristiti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

3. Lagan i kompaktan dizajn: Ovaj stroj za термосваривания plastičnih vrećica pogodan za pohranu i korištenje, njegova povoljno pohraniti u svakom kutku kuhinje i dnevnog boravka.

4. Pogodno za sve vrste plastičnih vrećica: Stroj za brtvljenje hrane može nositi sve vrste plastičnih vrećica, kao što su paketi za grickalice, paketi od aluminijske folije, vreće za čipsa i različite materijale od PVC-a.

5. Najbolji izbor za poklon: Dizajn je jednostavan i plemenit, i to je najbolji izbor za rođendanske poklone prijateljima ili obitelji.

Cilj:

Čuvajte proizvode svježe i suhe.

Opis:

Mini-stroj za brtvljenje stroj paketa -2 1 prijenosni reusable vakuumska stroj za brtvljenje stroj i stroj za termičku rezanje -Stroj za brtvljenje stroj plastične vrećice za spremanje hrane, keksa i svježe kuhinjskih proizvoda.

specifikacija:

Materijal: visokokvalitetni ABS materijal koji je otporan na visoke i niske temperature.Нетоксичен i izdržljiva

veličina: 112*34*26 mm

Boja: ružičasta/bijela/Siva

Stil: punjiva

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta Stezaljke Za Torbe
Broj modela Mini-Термосвариватель
Lice Ekološki prihvatljiv
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Plastika