Maskota Zec Privjesak Privjesak Igračka Zec Zodiac Lutka Плюшевое Životinja Lutka Dječji Ruksak Ukras Kineska Božićni Ukras

19.72 kn 14.81 kn

  • Oznake: rotirajući rotirajući igračka, glava za ukrašavanje zidova, glava životinja na zidu, plišani zid za glavu, dekor dječje sobe za djevojčice, plišani lutka elsa
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a14036

Opis

Karakteristike:

ООТДТИ

Prijemni materijal: Izrađen i ispunjen kvalitetnim spojena pamuk iznutra, blage kratko плюшем izvana, kako bi bili sigurni da je elegantan i zgodan na dodir, моющийся materijal i ne выцветающий dizajn za dug odličan posao.

Odlična pliš igračku s rabbit: Prekrasan plišani rotirajući igračka zeca u kineskom tradicionalnom stilu, slatka i naplativa, koji se može koristiti kao kuća, dnevni boravak, kineski novogodišnji ukras prostorije, donosi više sreće.

Lutka-amajlija zodijaka Godine zeca: Mekana lutka-amajlija zodijački zeca ručni rad s očima, ručni rad, nos, 5 dodatnih stilova koje možete izabrati, tradicionalni element, ne deformira se prilikom kompresije, super mekana je slatka za uređenje doma kineskih novogodišnjih praznika.

Širok raspon primjene: Sladak medo plišani zec odgovara za dom, ured, sobe, trgovačkog centra, novogodišnje dekoracije China-town, da je dobar izbor za ključeve od auta, visećih ukrasa za torbe, dječji poklon za rođendan i festival.

Savršen poklon za djecu i odrasle: savršen je izbor za bebe poklon za rođendan, božić je dar, kineski poklon za Novu godinu, koji je također pogodan za obitelji, kolega, prijatelja i biti idealna lutka za pratnju, da se smirim loše raspoloženje.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Kratak pliš, polipropilen pamuk

Dimenzije proizvoda: cca. 12 cm/4,72 u.

Neto težina: oko 50 g / 0,11 kilograma

Izbor stila: A/B/C/ D / E

Paket uključuje:

1 x Plišani Lutka-Amajlija Godine Zeca, Privjesak Privjesak

Napomena:

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Preporučena dob 12+y
Naziv SRWRGTE
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija 3C
CN Guangdong
Punjenje Polipropilen Pamuk
Broj modela Privjesak Privjesak