100 kom 40x70 cm/15,7x27,6 Jednokratni Ručnici netkani za Masažu, kozmetički Salon, Stolni Poklopac Za Prozračna, Mekana

72.89 kn 41.54 kn

  • Oznake: masaža марутаки, članak električni masaža, ručnici za masaža površine od pamuka, lutka 100 cm, luksuzno prekrivač za krevet, presvlake za stolice homezo, ručnici za toaletni papir, pjenušavi masaža tijela, stol za masažu sa poklopcem, krevetu s likom meduze
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a140736

Opis

Opis:

Izrađen od visoko-kvalitetne netkani materijal, to je mekani, neukusne, profesionalno продезинфицирована i ne izaziva iritacije kože.Molimo vas, koristite ih s povjerenjem!

Vrlo lagana, prozračna, ali čvrste jednokratni ručnici omogućuju učinkovito bi se izbjegla unakrsna kontaminacija, biti sigurniji i гигиеничными da više dostojan povjerenja svojih kupaca.

Krevetu otprilike veličine 40x70 cm/ 15,7 "x 27,6" je dizajniran za profesionalne salone za uljepšavanje, spa klubova, masaža klubova, tetovaža klubova, kao i za njegu starijih ljudi i djece.

Ove masažu, ručnici će vam uštedjeti vrijeme, ne troše ga na pranje.Oni su također портативны i namijenjeni su za masera, koji su se često voziti prema svojim klijentima kući.

Odnosi se prostor i mnoštvo ljudi: Mjesto za odmor i zabavu, kozmetički salon, masaža, ordinacije, klubovi, itd.

Specifikacija:

Veličina: 40x70 cm/15,7 "x 27,6"

Materijal: ne-tkani materijal

Paket uključuje:

100 komada Jednokratni Ručnici

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Masaža i Opuštanje
Vrsta Netkani Jednokratni Ručnici
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Drugo
Naziv перфк
Boja Plava
Primjena Tijelo
Broj modela Jednokratna Krevetu