Богемные Ručno Tkani Elegantne Prekrasne Viseće Hoops Zidna Dekoracija Za Dom Dnevni Boravak Tapiserija Makrame Zid Boho

162.25 kn 121.73 kn

  • Oznake: narukvica cijele montažni balon, zidni stalak za vješanje za dnevni boravak, metalni otiskivanje margaritas, zidni dekor dnevni boravak, zidni ukras za dnevni boravak, maramice okrugle viseće, tkani pojasevi organizatori, zidni dekor sobe, pletene cijele viseći хамокок, metalni otiskivanje hemere
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a141214

Opis

INFORMACIJE O PROIZVODU

Količina: 1 komad

Materijal: Pamuk

Veličina: Promjer kruga 25 cm, visina 70 cm

Napomena: Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranicama, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

Imamo i druge slične proizvode, molimo posjetite moj dućan.

molimo vas da me kontaktirate za više dropshipping i pune prodajne cijene, ako imate interes, hvala.

IZLOŽBA PROIZVODA

USLUGE NAKON PRODAJE

Dragi Prijatelj

1: Sve rezervacije će biti isporučen u roku od 1-3 radna dana nakon uspješne uplate, i praznici će biti odgođena.

2. Sve pošiljke se ne će biti prihvaćena na povrat u roku od 60 dana nakon isporuke.Ako roba nije primljena po isteku 60 dana, mi ćemo ga, bez ikakvih uvjeta.Molimo vas da strpljivo čekati u toku ovog perioda.

3: Ako vam je hitno potreban proizvod, molimo koristite A-cipele.com.hr Standard Premium Shipping ili drugim kurirskim, kao što su DHL, EMS, UPS, Itd. Ali je potrebno platiti troškove dostave i uživati prioritet dostave.

4: Ako imate bilo kakvih problema nakon primitka upućivanje, molim vas, ne otvarajte spor lako, bilo koji problem na koji ste naišli, će sa zadovoljstvom riješiti.Zahvaljujemo na razumijevanju.

5: Ako imate druge posebne zahtjeve ili ponude, molimo vas da nas kontaktirate, mi ćemo biti teško raditi na poboljšanju proizvoda i usluga.

6: Ako ima bilo kakvih pitanja ili pitanja o дропшиппинге i veleprodaja prodaje, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi smo željeli postaviti s vama dugoročni poslovni odnos.Vaše odobrenje - to je naša težnja prema boljem.Veliko hvala za vašu podršku.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal 100% Pamuk
Prodaja Tepiha Trgovina na veliko i Direktna Dostava
Stil Пасторальный stil
Uzorak Reljef
Broj modela zidna tapiserija
Dizajn Češka
Oblik Cijele
Tip slike Solidan
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Inženjering Pletene